Nurce ZeyooZ ben yves rocherden kullanıyorum canım iki çeşiti var yeşil çaylı ve narlı ☺️İkisini de kullandım; Aliminyum,tuz,paraben yok ..bu sebepten terlemeyi çok önlemiyor fakat kokutmuyor da
Misozturk Nurce ywes rosherın urunlerınde aluminyum var malesef bende derınbır arastırma yapmıstım ve sebamed aldım cok memnunum hala daha kullanıyorum💕
ZeyooZ Tuba704 ben de önceden beri sebamedin roll onunu kullanıyodum ama hamilelikte alerji yapmaya başladı kaşıntı oldu hep 🤦♀️ Halbuki çok da memnundum
Hatunnn ZeyooZ koltukti tuzu diyebilirsin canm jolie markali vardi birde crystal olan vardi bn crystal kullaniyorumm kozmetikcilerdede oldugunu soylemisti kuzenim her eczanede bulamayabilirsen bakarsin cnam
Nurce ZeyooZ ben tuz kullanacaktım onda da parfüm kokusu yok diye kullanmadım😂🙈 ..yves Rocher doğal diye kullanıyorum yoksa ben de canım terletmesi hoşuma gitmiyor 😒
SSY ZeyooZ crystal kullanıyorum ben de. Gratiste satılıyor. Uzun süreli kullanabiliyorsun 😂 bitmiyooooor
sydv ZeyooZ instagramda fermente mutfağım diye bir sayfa var internet sitesi de var bir roll on var tamamen yenilebilen malzemelerden ve gerçekten sıfır koku biraz küçük ama bereketli tavsiye ederim ben sadece tatilde biraz abartmışım kararma yaptı o da iki güne geçti tertemiz oldu ☺️😀
Aybukealtintas ZeyooZ Bende deotak diye bir markanın ürününü kullanıyorum krem gibi sürülüyor ve kesinlikle koku yapmıyor, hamilelik öncesindede kullanıyordum halada kullanıyorum tavsiye ederim 🤗