ikizlerin_annesi__ ressamistanne her detaylı ultrason d rahim uzunluğuna mı bakılıyor? Neden sızlıyor ayyyy baktı diye mi ?
ressamistanne ikizlerin_annesi__ Rahim uzunluğuna bakılıyor da vajinadan bakılmıyor herkesinki. Evet benimki ondan sızlıyor galiba çünkü ben ilişkiye de girmiyorum ondan😄
Suzanne ikizlerin_annesi__ dışardan sadece bir kere belli oldu günün belli aralıklarında hareket ediyor ama 2 gündür az hissediyorum genelde akşam böyle iki üç hareketi oluyor sırtı dönük olmalı ki elimi koyduğumda hiç hissetmiyorum
ikizlerin_annesi__ Suzanne bende gündüz hiç hissetmiyorum ama akşam belli saatlerde bazen belirgin olarak hissediyordum hatta bazen sanki sola toplanıyor sanki
mucizegebelik6 Bu dakka itibari ile tam 20 haftalık olduk bizde 💙 Haftaya ayrıntılı ultrasonumuz var. Kızlar benim bebis geceleri daha hareketli birde cikolata yeyince. Sizinde oyle mi
Htcm65 mucizegebelik6 19+6 bende 🤗 bende gündüz hiç hissetmiyorum yatınca oturunca daha çok hissediyorum sşzinkinin cinsiyeti ne ?
ikizlerin_annesi__ mucizegebelik6 evetttt yani çok çok bir hareket yok yok ama akşam böyle tatlı birsey yendiğimde sanki böyle ayaklarını cekiyor yada kollarını hareket ediyor ama dışa doğru hissetmedim hiç 🤷🏼♀️Siz tekme hissettiniz mi
ikizlerin_annesi__ DogaCanan ayyy bende sezeryan istiyorum kolay degil ama normalden kolaydır diyorum 🤲🏻😇siz hangi şehir
Gamze1351 ikizlerin_annesi__ bnde 20 ye girdim bel ağrısı var tabi rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲😊
ikizlerin_annesi__ Gamze1351 aminnn aminnn inşallah yaa bel agrısı bendede başladı hatta agrısı bazen tüm karnıma vuruyor korkuyorum
mucizegebelik6 ikizlerin_annesi__ evet tekme hissediyorum Hatta son bi haftadir karnımdan azda olsa görüyorum ☺️🧿