Merhaba kızlar aradan zaman geçti. Bu süreçte tüp bebek doktoruna gittim.Hem eşime hem bana bir sürü tahlil yapıldı. Sonuçta ultrasonda bariz gözüken Rahmimde perde olduğunu öğrendim ve düşükler yüzünden oldgm kürtajlardan dolayı sol kanalımda yapışıklık olmuş. Bunun için
histeroskopi operasyonu geçirdim. Perdeyi ve kanalları açtı. Perde yüzünden düşük olabileceğini söyledi. tüp bebeğe gerek kalmadığını söyledi doktorum. Tabi gebelik düşünürken kan sulandirici hap kullanicagimi ve hamile olursam iğneye basliyacam. Doktorun çok önemli olduğunu anladım bu süreçte. Bu zamana kadar 6 doktora gittim ve son gittiğim doktorum perde den bahsetti. Elinizde imkan varsa tecrübeli bu işin uzmanı bir doktora gitmeniz. Ümitlerim tekrar yeşerdi. Sorunun kaynağını bulduk. İns hepimiz derdimize derman buluruz ve bir umut olur. Zor bir süreç, psikolojimiz allak bullak oluyor, bazen kimsenin beni anlamadığını bile düşünüyorum. Ama yaşadiklarimin sonunda hep şunu diyorum kendime bunu benim atlatacak gücüm var ki demek bu olayı yaşıyorum. Umarim sağlıkla bizde kucağımıza alırız bebeğimizi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir umut olsun😊🙏