Patilimom Merhaba, 3 defa düşük yaptım. Artık canlı bir şekilde bebeğimi kucağıma alabileceğime inanmıyorum. Umutlarım tükendi. Korkularım çoğaldı.Arastirmalar yapıldı. Bu durumda olan varsa olumlu sonuçlanan destek verirse çok sevinirim. Nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı mesela gbi anlatırsanız.
memurehanim Patilimom bende 2. Defa kürtaj oldum geçen hafta. Takip edeyim konuyu doktorumuz genetik teste yönlendirdi bu haftada kontrolümüz var detaylı görüşeceğiz dedi her şey nasip insan çok yoruluyor. Bir anda bütün hevesler çöp oluyor Rabbim sabır versin inşallah
Ley-24 Patilimom ben tup bebekle hamile kalabiliyorum tup bebek olduğu halde 2 düşük 1 kürtajım var . Suan 29 haftalik hamileyim umut hep var Allah buyuk
Sermec27 Patilimom bir kürtaj 1 ölü doğum sonrası oğlumu kucağıma aldım Allahtan umut kesilmez Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Yigiit_efeniin_annesiii Patilimom 1 düşük yaptım 10 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım oğlum 33 haftalık doğdu şuan 15 aylık ve 2.ye hamileyim stresten uzak durdum ilk 9 ay uzak duramadim son ay stres yapmamaya çalıştım umutlanmayi biraktim ve hemen sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim ♥️ hiçbir tedavi uygulanmadı bana
Karkubra27 Patilimom 1 düşük den 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım kızım şuan 1 yaş 2 aylık sürpriz şekilde ikinci geliyor şuan 10+4 rabbim sizede yaşatsın inşllah bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻
Ladybird34 Patilimom bende 3.kez kürtaj oldum kalbi duruyor iğne ilaç kullandık gene olmadi rahmim artık kurtajlardan kötüleşmiş 4.kez ameliyat olucam tüp bebek doktoruna gittim artık onlar daha iyi anlıyor düzgün birine denk geldim şükür ins sonuncu ameliyatı olunca düzelirim
Brvndkm Ladybird34 kaç haftalıkken kalbi duruyor acaba ben de 2 kürtaj geçirdim pıhtılaşma çıktı bende şimdi yine hamileyim ama korkuyorum açıkçası
Zozan-harman Patilimom öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlat kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 ben 4 düşük bir erken doğum yaptım kronik şeker hastasıyım normalde şeker hapı kullanıyorum hamileyken de insülin. Hamile olduğumu öğrendikten sonra şeker hapını bırakınca düşükler oldu. Bir kızım var 2 yaşında şimdi de 12. Haftamdayım önceden insülin başladım çok şükür sorunsuz ilerler inşallah 🙏 size de nasip olsun 🙏💐
tontonhanim Ben 1 düşük yaşadım 14 haftalık 1 ay oldu patoloji temizdi ama rahim ağzı yaram ve enfeksiyonum varmış bebeğimi bu sebeple kaybettiğim söylendi antibiyotik tedavisi görüyorum orası temizlenecek
tontonhanim Nbos evet ama kayıp yaşadığım gün kanıma bulamış o gün ölümden döndüm diyebilirim crp aşırı yükselmişti kanıma da idrar yolundan geçmiş
Elisaceren Elisaceren kürtaj sonrası 3 ay bekledik hormonlara bakıldı prolaktin cok yüksek cıktı bu yüzden ilaç kullandım baskılamak için 3-4 ay kadar sonra yumurtlama takibi yapıldı hemen hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu kimyasal gebelik üstüne adet görmeden yeniden kaldım bu sefer plansızdı ara vericem demiştim
Ladybird34 Brvndkm pıhtılaşma bende de var ama bana iğneler fayda etmedi 7-9-8 hafta da kaldı 3 u 2 ayı geçemiyorum sonra rahim şeklim dar cıktı ameliyat oldum et parçası var dediler ameliyat oldum snra ara verdik denedik hamile kalamadım yazın temmuz gibi tam hamileyim derken değerim düştü kimyasal genelk cıktı doktor değiştim diğerleri saglikli olana kdr deneyin diodu cnki düzenli adet oluom hormonlarım güzel hep eşimde spermler iyidi doktor değiştim tup bebek doktoruna geçtim a dan z ye herşeye baktı smear bile baktı temiz eşimin değeri düşmüş bu sefer banada bi daha film çekil dedi çekildim yapışıklık cıktı ameliyat oldum ve uyandığımda şok yaşadım kan değerlerim düşmüş opersynda doktor ilerleyememis sadece yapışıklık yokmuş rahmim çok kötü çıkmış filmde iyi di şaşırdım dedi kadın 2 ameliyat birden yapmış karnımdan kasigimdanda girtmiş hem histereskopi+laparoskopi oldum uyandım sancı odasından idim gebelerin musadeye aldilar kan takıldı vitaminler vs derken odama geçirdiler test yaptılar kanlarım düşmüş düşmezdi hiç çıkarmadı doktor 1 gece yattım sonra odama açıklamaya geldi rahîm çok kötü cok hemde dedi ben böyle bisey görmedim dedi sol tarafımı yapmış ama sağ taraf yapamadım çok kanadı dedi bıraktım bide karnından girdim cunki sol tüpün önüme bağırsağım var mis onu dedi duzelttim oralar bile yapış yapış idi dedi çekmiş resmini gösterdi ve diğer doktorlar bisi takmadı ameliyatta o dedi ben spiral takıyorum bi daha yapışmasın diye dedi onuda takti zor takti 12 ekim gibi olmuştum oprrsyni 3.adetimi bekliyorum 4.kez operysn olucam spirali cikaricak bi daha film dedi çekilcen snra dedi ameliyat sağ tarafımı düzeltmeye calısıcak ins son olur artık yoruldum ve korkuyorum çocuğum hiç olmucak mi ben hep bole ugrasicammi die çevrem de benim gbi ugrsan kimse yok herkes doğurdu hamile süperler bi ben böyle ailem bile artık şaşırıyor insanların ztn sorularından biktim 3.kurtajimi bilmiyorlar bile çocuğum olunca da demicem ztn doktor dedi düzelticem inş yapıcaz anne olacaksin diye moral veriyor ve aşılama tedavisi yapalım rahmin düzelince dedi kendin kalma artık diyor iğne ilaç başka başka serum tedavileri de eklicek gebelik ilerlesin diye kan sulandrici harici şeyler var bağışıklık baskliyici ondan başlatıcak bi yandan korkuyorum burda cnki onları da kullanıp kaybedenler olmuş gene icim içimi senin gibi yiyor başkaları da sadece iğne ile aldı kucağına herkesin imtihan başka ins sende igne ile ilerler burda bi arkadaş edindim geçen gün 3.de iğne ile aldı kucagina
AnnelikHayali Patilimom iki zorunlu kürtaj, bir düşük yaşadım. Şu an gebeyim. Umudunuzu kesmeyin. Bir sonraki hamileliği düşünmeden önce pıhtılaşma, rejim filmi, genetik, sperm testi gibi testleri yaptırın mutlaka.
Patilimom Ladybird34 nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. Çok zor seni anlıyorum. Zaman herşeyin ilacı olucak ins.
Isilay83 Ladybird34 Rabbim şifa versin inşallah Allah herşeyini hayırlısını verir umudunu kaybetme kolay şeyler yaşamıyorsun ama herşeyin başı dua sen iyi ol yeterki bebeğinde olur inşallah. Allaha sığın isyan etme seninde sınavın bu demekkii. Allahıma hep dua et rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin isteyen herkese. 🤲🏻
sansli_anne Patilimom canım bende 2 defa düşük yaptım 2 sene içerisinde çok şükür ki şimdi 5 aylık hamileyim over sendromu vardı ancak herhangi bir tedavi uygulamadım sadece kafama takmadım ki O kadar yıpranmıştım ki çocuk sesi çekemiyordum en önemli şey kendini rahat bırakmak kafaya takmamak veren de Allah alan da kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Syda01 Patilimom ben ilk düşükten sonra şimdi 35+6 haftalık olduk ama hicbir zaman umutlarını yitirme dua et Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲
Ftshn Patilimom benim de 1 kürtajım 3 kimyasal gebeliğim var. Son 2 gebeliğimde 04 oksapar ve 100 mg corasprin kullandım beta yükselmedi ve düşük yaptım. Bir doktor 06lık kullan dlyor bir doktor 04teb devam diyor bir doktor hiçbirine gerek yok diyor. Sana neler dendi. Benim pai ve mtfhr heterozigot