• Gebelik
  • Yolk kesesinden sonra bebeği ne zaman gördünüz

Cuma günü doktora gittigimde yolk kesesi oluşmuş ama bebek daha yok dedi başına böyle bişey gelen var mı ? Ne zaman gördünüz ? Yarın gitsem gorurmuyum ?

Bende ilk gittiğimde görülmemişti bi sonraki kontrole gittiğimde görülmüştü hemen gitme biraz daha bekle bence daha net bilgi alırsın doktordan tabi bide gebelik haftana bağlı 8 haftaya kadar görülmemesi normal demişti doktorum bana

bktshn ilk gittiiginde yolk kesesini mi gordun sonrardan bebeğimi gördün sende

Hazal_41 benimki farklı ya adete göre 6+6 ama benimki tüp bebek koydukları günden gesapliyorlar 4+6 diyorlar

4+6 ise normal canım görülmemesi ben 4 haftalıkta gittiğimde keseyi bile görmediler🙈 inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻 ❤️

Binnazzz12 Yolk sac Gördükten iki hafta sonra yani 7 haftalıkdı göründü kalp atışını dinledik

4+6 da keseyi gördük ilk muayenede pozitif testten sonra bir daha ki kontrolde 6+1 de bebeği gördük kalp atışlarını duyduk 🥰

Burcusenkoc bn cuma gittim de haftaya gel ddi bnde yarın mi gitsem diye düşünüyordum da gözükmez heralde Perşembe gidicem yarın gitmesmde bilemedim şuan

Binnazzz12 5 gün sonra falan gördük sanırım kalbini de ondan bi hafta falan sonra dinledik atışı gözüküyordu ama duyulmamıştı

Binnazzz12 perşembe gidersin yarın daha erken olabilir ama yolk kesesinin oluşması iyi birsey yani bebek ondan besleniyor oluşacak demek hiç takma kafana 😇