Binnazzz12 Cuma günü doktora gittigimde yolk kesesi oluşmuş ama bebek daha yok dedi başına böyle bişey gelen var mı ? Ne zaman gördünüz ? Yarın gitsem gorurmuyum ?
Burcusenkoc Binnazzz12 Yolk sac Gördükten iki hafta sonra yani 7 haftalıkdı göründü kalp atışını dinledik
MerveNur- Binnazzz12 5 gün sonra falan gördük sanırım kalbini de ondan bi hafta falan sonra dinledik atışı gözüküyordu ama duyulmamıştı
Binnazzz12 Hazal_41 benimki farklı ya adete göre 6+6 ama benimki tüp bebek koydukları günden gesapliyorlar 4+6 diyorlar
bktshn Bende ilk gittiğimde görülmemişti bi sonraki kontrole gittiğimde görülmüştü hemen gitme biraz daha bekle bence daha net bilgi alırsın doktordan tabi bide gebelik haftana bağlı 8 haftaya kadar görülmemesi normal demişti doktorum bana
bktshn 4+6 ise normal canım görülmemesi ben 4 haftalıkta gittiğimde keseyi bile görmediler🙈 inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻 ❤️
Binnazzz12 Burcusenkoc bn cuma gittim de haftaya gel ddi bnde yarın mi gitsem diye düşünüyordum da gözükmez heralde Perşembe gidicem yarın gitmesmde bilemedim şuan
Busraferdi7 4+6 da keseyi gördük ilk muayenede pozitif testten sonra bir daha ki kontrolde 6+1 de bebeği gördük kalp atışlarını duyduk 🥰
Burcusenkoc Binnazzz12 perşembe gidersin yarın daha erken olabilir ama yolk kesesinin oluşması iyi birsey yani bebek ondan besleniyor oluşacak demek hiç takma kafana 😇