Ftmnrtna caghan_annesi vücudun uyuyunca aslında senin için rahat olan pozisyonu kendi ayarlıyor yani bunu kafana takmana gerek yok uyuyana kadar soluna yat ama uykuda bunu kontrol etmen zaten mümkün değil takma kafana :)
caghan_annesi Ftmnrtna buraya yazana kadar takıyodum da gördüm ki takılacak da bişey yokmuş saol canım ♥️😅
Mimik Benim de artik solum çurudu… Birde sol tarafima yatamiyorum,yani uykuya dalamiyorum… Biraz saga dönüyorum, mayisip uyuyuveriyorum… 😪ama gun icinde dinlenirken falan hep soluma uzaniyorum… 🙄ne zor isler ya…
tomrisveannesi caghan_annesi ben 37. Haftamdayım sırt üstüde yatıyorum hiçbişey olmuyor valla omuzlarım çürüdü sağa sola yatmaktan napiyim
Hayal_et07 caghan_annesi kendi doktoruma sorduğumda sola doğru yatmaya gayret et ama uyku halindeyken sağa dönersin farketmeden vücut rahatsız olunca kendini yine sola döndürür bu kadar takma dedi ondan içim rahat.
Civcivim000 caghan_annesi benim durumum daha değişik önceden hep sağa yatardım sola alıştım baya ara ara sağa dönsem de o çok sıkıntı değil sanırım ama benim olayım da sırtüstü uyumak normalde asla sırt üstü uyuyabilen biri değilim hatta şaşırırım nasıl rahat ediyorlar sırt üstü diye 6.ayı bitirdim son 1 aydır gece uyanıp kendmi sırt üstü buluyorum saçma bi şekilde mapcam bilmiyorum 😂😂 bebik uyandırıyor dönüyorum yanıma tekrar ama o arada o pozisyona nasıl gelip uyuyorum hiç bir fikrim yok😀
Osge01 caghan_annesi ben de sola yatamiyorum uyuyamiyorum yoksa ama gun icinde uzanirken sola uzaniyorum
1999luanne caghan_annesi gebelikde herhangi bir sorunun varsa üstüne o yüzden düşerdir mesela az kan pompalandigi için bana coraspin verdi ve sol tarafa yat sürekli dinlenirken dedi. Uyku halinde bilincinde değilsin onu kafaya takma onun dışında yat ama sola
Glr050 caghan_annesi bende az önce bunu araştırıyodum en sağlıklısın sola yatmakmış öyle alıştırın kendinizi her fırsatta sola dönün ve yüz üstüde sırt üstüde yatmayın
Fkurt caghan_annesi illaki sol yat diyorsa sırtına bi yastık yada dayanak al ben esimi koyuyorum genelde