Zeyyyn Deletedmom_6 3 4 Aydan sonra dikkat edersiniz ara ara yatarsnz ben öyle dinlenir gibi gelirdi bana öyle yatmazsam sanki çok yorgun olurdum
Zehrakaramanoglu6554 Benim 2 buçuk aylık bebeğim sağ tarafta her ne kadar sol tarafta yatmaya çalışsam bile farkında olmadan bebeğin olduğu tarafta uyuyorum ve her yerim tutuluyor onunla uyanıyorum uyuyamıyorum nedense 😢
Meryem1111 Zehrakaramanoglu6554 benmde sag tarafta sola cok zor yatıyorum gece uykularm haram oldu sabahı zor getryorum:(
Meryem1111 Deletedmom_6 ben aldm boşa 50 lira verdm evde minik bebek yastıklarndan varsa onalrda iş görür cnkü hamileyastığıylada cok rahat edemedm
Meryem1111 Deletedmom_6 33 haftalığım neredeyse bütün hamilelgimi sırt üstü uyuyarak gecrdm son bir iki haftadr sol tarafıma yatmaya çalşyorum ama cok zor agrım sızm oluyo cok fazla toparlanıp kasıyo bebeğim karnımı pataltcak gibi oluyo
Songulykilicc Deletedmom_6 Deletedmom_6 canım bende gereksiz yere erkenden sırt üstü uzanmayi terk ettim zaten 20 . Hafta dan sonra kendin bile rahatsız oluyorsun yani ne zaman rahatsız hissedersen o zaman uzanma öyle . Sağa yatmak zararlı değil sadece sola yatmak yararlı ☺️
asenacicek Deletedmom_6 aslında yasak değil sadece bebek büyüdüğü için baskı yapar ve nefes alman zorlaşır diye tavsiye edilmiyor. Daha erken senin için çünkü bebişin sert hareketlerine maruz kalmadın daha😂 benim 31 haftalık ve düz yatabiliyorum bende sıkıntı yaratmadıı tabii uzun süreli değil.