Deletedmom_6 Sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama alışık olmadığım için kolum uyuşuyor herryerim ağrıyor sağ tarafa yatmakta iyi değil diyorlar en rahat sırtüstü şuan 13+4 bir zararı olurmu acaba
alyaninannesi2 Deletedmom_6 22 23 ten sonra diye biliyorum. Ama sağ taraf zararlı değil ya benim doktorum yatabilirsin dedi. Bende sola yatamıyordum ağrım oluyordu nedense genelde sağa yatıyorum
Loveis16 Deletedmom_6 Ben de sırt üstü yatardım doktoruma sordum sen zaten rahat edemeyeceksin o zaman yatamayacaksın bi hafta veremem dedi. 21 haftalığım 1.5 haftadır falan yatamıyorum dediği gibi oldu 😔😂
Cotanakk Deletedmom_6 ben 26. Haftayım sırt üstü daha rahat ediyorum neden bilmem öyle uyuduğumda oluyor inşallah çok zararı yoktur
Deletedmom_6 Asli-Gultekin teşekkürler☺️ alıp denicem sırtüstü yatmatın yazılarını okuduğumdan beri uykularım zehir sürekli kendimi uyandırıyorum 😢
bktshn Bi süre sonra sen rahat edemiyorsun zaten canım doktorum bana nasıl rahatsan öyle yat demişti sol tarafıma yatmaya çalışıyordum ama yatamıyordum yavaş yavaş alışıyorsun bebiş büyüdükçe rahat edemiyorsun zaten.
Deletedmom_6 bktshn şuan minniicik olduğu için en rahat sırtüstü geliyor biraz daha büyürse yatamam zaten 😢 en iyisi doktora danışmak bana şöyle yat böyle yatma demedi çünkü
Deletedmom_6 alyaninannesi2 bende sürekli sola yatmaya çalışıyorum heryerim ağrır şekilde kalkıyorum burda okumuştum sağa yatınca bebek iyi oksijen alamıyormuş falan en iyisi doktora sormak
Deletedmom_6 Loveis16 ben zararlı olduğu için yatılmıyor diye biliyorum bir süre sonra bebek iyice büyüyncr zaten yatılmaz en iyisi yatabiliyorken sırtüstü yatmak 😃
Deletedmom_6 Cotanakk burda okuduğumu aktarıyorum şey yazmışlardı kan ve besin gitmesini engelleyebilirmiş 🤷🏼♀️
Meryem1111 Deletedmom_6 ben aldm boşa 50 lira verdm evde minik bebek yastıklarndan varsa onalrda iş görür cnkü hamileyastığıylada cok rahat edemedm
Gamze_eeennnnm Deletedmom_6 benim şimdiki aklım olsa yatardım zaten bir süre sonra istesende yatamazsın daha sonra ne sağa ne sola yatamayacaksın 😵💫😅
bktshn Deletedmom_6 Rahat edebiliyorken istediğim gibi yat bence büyüdükçe yatamıyorsun gerçekten :) sağlıklı büyüsün inşallah🙏🏻
Zeyyyn Deletedmom_6 daha haftan çok erken yatablrsn istediğin gibi son aylarda sırt üstü yatmak sıkıntı oluyor şimdi olmaz canım her türlü yattım doğurana kadar bir sıkıntım olmadı sadece son zamanlarda sol tarafa yatmak lazım o kadar sağ sol yapıp yatrdm yine tek taraflı uyunmuyor
Deletedmom_6 Zeyyyn burda 3.aydan itibaren diye okuyunca dedim zararı varsa yatmıyayım bari ay nasıl rahatladım teşekkürler mis gibi uyurum bugün valla 😃
Loveis16 Deletedmom_6 20. Haftama kadar bi zararı olmadı çok şükür gelişimi vs her şey yerinde :) için rahat etmeyecekse doktoruna danışman da fayda var :)
Zeyyyn Deletedmom_6 3 4 Aydan sonra dikkat edersiniz ara ara yatarsnz ben öyle dinlenir gibi gelirdi bana öyle yatmazsam sanki çok yorgun olurdum
Meryem1111 Deletedmom_6 33 haftalığım neredeyse bütün hamilelgimi sırt üstü uyuyarak gecrdm son bir iki haftadr sol tarafıma yatmaya çalşyorum ama cok zor agrım sızm oluyo cok fazla toparlanıp kasıyo bebeğim karnımı pataltcak gibi oluyo