B1983 Karenim123 canım ins bir kizin olur bende ayni durumdayim.2 oglum var 12 yil sonra kız bebek icin hamile kaldım cok istedik rabbimde verdincok şükür evet ruyamda hep kız gördüm rüyalarım çıktıda sanada nasip olur inşallah 🥰
Karenim123 B1983 teşekkür ederim canım güzel dileklerin için 😊 oğullarına hamileyken ne görürdün rüyanda
EEbruliiiii Karenim123 bende rüyamda kızım olduğunu görüp test yapıp hamile olduğumu öyle öğrenmiştim ama.oglum olacak rabbim Kısmet ederse 🥰
Deletedmom_7156 Karenim123 bende rüyamda hep erkek bebek gördüm 14 haftada utrosanda doktor erkek dedi rüyalarım çıkar genelde megersem bizim bebek bize şaka yapmış kızmış aslinda erkek doye göstermiş kendini 😅 kaynım demişti erkek gorduysen kiz diye ama dedim yok kesin erkek ondan ilk defa bu ruyamin tersi çıktı 😅
Mrvsmt2502 Karenim123 erkekhissediyordum hep hamile kalmadan öncede hamile kaldıktan sonrada eşimde erkek hissediyordu ama ailesinde kız yok kızımız olsun çok istiyordu o 1 kere rüyasında gördü ben 5 kere rüyamda kız gördüm sonuç kızımızı bekliyoruz 🥰
Elanurgvn61 Karenim123 Canım hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden veri hep kızım olacağını gördüm kesin dedim kızım olucak birde iki kere cinsiyetini göstermedi 18. Haftada oğluşum olacağını öğrendim rüyalar biraz tersine çıkıyor sanki🥰🥰🥰
Samurayy Karenim123 bende kızımda erkek gördüm şimdi oğluna hamileyim kiz görmüştüm inşallah allah gönlüne gore verir 🙂
Sedaceylan Karenim123 🖐️ ben kız gördüm erkek oldu ilki bundada erkek gördüm ama yine erkek tahmin ediyorlar😁 belli olmuyor canım. Sağlıkla gelsin 🥰
Mavistez Ayy rüyalar tersine çıkıyor hep demekki gerçekten. Ben iki kizimdada erkek gördüm hep. Şimdide karışık görüyorum ama genelde erkek gördüm ismine kadar hemde demek buda kız 😂 cuma ogrenirim artik
Cigdemarslan Karenim123 içimden hep erkek geçiyordu ama rüyamda hep kız bebeğim olduğunu gördüm ve kızım olacak. Rüyaya bağlamamak lazım tabii tersi de olabilir ama benim rüyamda gördüğüm çıktı 🥰
Elifgoktug1 Karenim123 sanırım öyle ya ablamda kızında erkek görmüş kiz oldu oğlumda kiz görmüş erkek oldu😊 sağlıklı olsunlar da🙏