Karenim123 İki tane oğlum var üçüncüyü düşünmezdim kız çocuğu sevdamızdan dolayı düşündük eşimde bende kız hissediyoruz rüyamda doktorum kız dedi 🥰 yanlız ben oğullarıma hamileyken de kız çocuğu görmüştüm oğlum oldu Böyle tam tersini yaşayanlar var mı
kadifemsii Karenim123 ya rüyayla bağlamayın tersi çıkar olduğu gibi çıkar falan falan. Rabbim gönlünüze göre versin bi kızınız olsun inşallah sağlıklı ve hayırlısı ile 🌸
31hulya31 Karenim123 Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı bir şekilde tabiki 🤲🏻🙏💐 bende kızım olacağını görmüştüm ertesi gün cinsiyet öğrenmeye gitmiştik oğlum olacağını öğrenmiştim 😂 tam tersi çıktı yani 😊
Mavistez Karenim123 bende 3.ye hamileyim supriz gebelik benmki iki kızım var başka asla yapmam diyordum büyük konusmamak lazımmış 🤭 bende kizlarimda rüyamda hep erkek gördüm ama tersi oldu. Bunda da karışık görüyorum ama erkek başlarda gördüm eğer diğerleri gibi olursa tersi çıkarsa buda kız 😂 sağlıklı olsunda inşallah. Ama burda bı kaç kişiyi okudum kız görüp oğlu olan ama ikincide kız görüp bu sefer kızı olan diye. Rabbimde inşallah sanada bı kız evladı nasip etmiştir çok güzel bir duygu evladın kızı erkeği olmaz da gönül istiyor
Karenim123 Mavistez aynen öyle valla kızı erkeği olmaz da ne yoksa o duyguyu da tatmak istiyoruz işte 🥰😍♥️
Pirayeada Karenim123 ben öncekinde erkek görüyordum erkek oldu. Bunda kız gördüm Allah’ın izniyle kızım olacak 😊
Annenaz Karenim123 ben de oğlan emziriyordum kızım olacak ☺️ İki oğlunuz varmış. Rabbim gönlünüze göre versin