DILOS06 ikiprensesannesiii olabilir mi o zmn cünkü bnde kıvrandırmıyo diye gitmiyorum dogum sancısı olsa duramazsn falan diyenler de olunca tereddütte kalmstm gidiyim o zaman hazrlanp olmazsa en azndan icim rahat eder ben de sancı hissediyorum deyince direk yatıs yaparlar diye korkuyorum hani yatırırlar dogum baslamaz falan diye hastane acayip strese sokuyor beni :(
ikiprensesannesiii DILOS06 git bence birşey yoksa da için rahat eder aynen öyle soru işareti kalmasın aklında
Emine003 Canım düzenliyse sancıların doğum başlamış olabilir bende öyle çok kıvranmiyodum hastaneye bi gittim 6 cm açıklık o yüzden git bence nolur nolmaz Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah canım 🤲 sağlıklı sıhhatli olsun inşallah 🤗
Tughanalpinannesii_ DILOS06 yaaaa canım çok sevindim🙆🏻♀️. darısı başıma 😇 rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyorum🙏
llFatma DILOS06 düzensiz ise yalancı sancı düzenli ise doğum sancısı olarak demişti aile hekimi benim de ilk doktoru arama imkanınız varsa bilgi al derim
Bebegmbenm DILOS06 35 haftalığım bende de ara sıra adet sancısı yaşıyorum. Yalancı sancı dendi bana 🤷🏻♀️
DILOS06 Emine003 kuzum sabah 11 bucukta suyum geldi aksam 10 bucuk gibi dogurdum bi saatte dikisler sürdü cok yorgunum bide dikislerim cok fazla kendim oturup kalkamıyorum onun dısında iyiyiz :)