Ozkandenz Merhaba hanımlar ben 3 gün önce tetanoz aşısı oldum 18+3 haftadayım kolum çok şiddetli ağrıyor üstüne yatmayı bırak dokunamıyorum bile biraz da şişlik var hemşire ilk gün biraz ağrı olabilir dedi ama bu kadar sürmesi normal mi
Tugcevemercimek Ozkandenz normal keşke olur olmaz buz koysaydınız bana hemşire demişti hemen soguk uygulayın diye hiç agrım olmamıştı :(
Nemregn Ozkandenz ceket yelek bile giymekte zorlandım. Birde bende hafif ateş sırt ve boyun ağrısı gibi belirtiler de oldu. En fazla üç güne geçiyor. Normal bir durum yani :)
gldn065807 Ozkandenz valla canım 5 gün ağrıdı kolumu kaldıramadım ikinci yaklaşıyor benim aşının düşünüyorum 😅
Ozkandenz Tugcevemercimek ay keşke koysaydım ya aklıma geldi ama soğukta zarar verir diye koymadım şimdi koysam olur mu acaba 😅 düz yatamıyorum sağıma dönemiyorum çok kötü
Fasulyeninannesi1 Ozkandenz bana ebe pamuga kolonya dok oraya biraz soguk kompres yap demisti belki isinize yarayabilir ben deniyorum bir nebze hafifletiyor
Alinim2008 Ozkandenz ilk gebeliğimde hafif kol ağrısı olmuştu ama şimdiki gebeliğimde şiddetli ağrı ve aşı yerinde şişlik oldu benim de.
Sdadmrbas 3- 4 gün kolumu kaldıramadım üstüne yatamadım çok şükür 2 dozuda oldum bitti. Malesef ağrı oluyor yani ona yapabilcek bir şey yok
Mimik Normal normal… gecmisler olsun… Hayatinda ilk kez oluyorsan, daha yogun yasiyorsun belirtileri… Belim ilk olmadigo halde 1 haftadan fazla surdu kolumun agrisi…
Ozkandenz Mimik internetten baktım 12 24 saat yazıyordu kolum kopuyor sanki ya 🤦🏻♀️ İçimi rahatlattınız en azından teşekkür ederim ☺️
Akgunesinem Ozkandenz evet bende 2. Dozumuda tamamladım ağrı oluyor her seferinde geceleri buz koyarsanız iyi geliyor
brfnyildirim Ozkandenz korona aşısı için o kadar şey söylediler acır filan diye tetonoz gibisini görmedim 4 gün acı çektim kaldıramıyordum o yüzden normal canım endişe etme
Ozkandenz brfnyildirim covid aşısı da kişiden kişiye değişiyormuş ama benimde dediğiniz gibi böyle aşı görmedim ya kolum kırık sanki ne kimse değsin ne ben kıpırdatayım kaç gün oldu ya 😔