Crnnn7 fundadncc 25+0’ım ben bile iki üç güne bir hissediyorum çok hafif hafif o da. 17 çok erken bi hafta bence o bebek değildir çünkü çok hafif oluyor gramı o haftalarda çelimi ne ki 🤔
fundadncc Crnnn7 işte erken olduğunu düşündüğüm için emin olamadım ama daha önce de böyle bi kıpırtı hiç hissetmediğim için merak etmiştim bende ☺️
Lk34_ Crnnn7 bende 18 haftalık ij hamileyim acaba hareket etti de benmi hissedemedim diyorum 😁şaşkınlıkla okuyorum yorumları
Tugbisderler Crnnn7 25 haftada 3 günde bir hissetmek biraz garip değil mi 🤔 ben 20. Haftada hissettim ve her gün hissediyorum hatta emin olmak için doktoruma da sordum evet bebek hareketleri dedi
Brryy Haftada hissettim göbeğimin baya aşağılarında pıt diye bağırsak hareketi gibiydi hatta dedim o kadar aşağıda olamaz diye ama aynı şekilde devam etti şimdi biraz daha yukarda pıt pıt şeklinde hissediyorum🤗
fundadncc Brryy yaaa ne güzel bende şimdi daha dikkatli takip edeceğim bidaha hissedersem emin olurum artık 🥰
Msl_ege fundadncc şuan 14+2 yim 3 gündür hissediyorum . ikinci hamileliğim . oğlumda daha bile erken hissetmiştim 😅 doktora sormuştum . 40 kiloydum şuanda da 40 kiloyum . karnında yağ tabakası yok hissedebilirsin demişti 😂
fundadncc Msl_ege bende 50 kiloyum ama emin olamadım takipteyim şuan belki bidaha hissederim diye aynı şeyi 🙈
Bktece fundadncc ben 19. Haftamda hissettim kasıklarıma doğru. Böyle segirme gibi bi histi. Ama ayirt ettim bağırsak hareketi olmadığını anladım 🤭
Msl_ege fundadncc ilk böyle içinde kelebek kanat çırpıyo gibi pıt pıt bişey oluyo . yada sanki karnında balık varmışsa kayıvermiş gibi bişey :)