fundadncc Merhaba güzel anneler gece yarısı 17+2 olucaz inşallah ve şu an sanki karnımın içinde pıt pıt eder gibi bişeyler hissettim ama emin de olamadım 🙈 siz ilk ne zaman bebeğinizin hareketini hissettiniz ve ne gibi bi histi çok merak ediyorum 🥰
BMelek fundadncc karninizda mi hissetiniz acaba? Ben kasik bolgesinde ortaki kemigin ust kisminda birseyler hissettim ama emin olamadim
Ipekgulll fundadncc 16+4 de hissetmiştim karnımda balık gibi bir şey kayıyordu o gün gün boyu oldu sonra yerini tekmelere pıt pıtlara bıraktı 🎈
Ogi34 fundadncc 16 haftada dediğin gibi bit bit bişiler hissetim ilk inanamadım ya yok o degildir damar seyirmiştir dedim ama ikincide emin oldum 19 haftada net hisettim bambaşka bi his ALLAHIM isteyen herkeze nasip etsin içinde de yeniden bana🥰
Pamuguummm Ben de sizin gibi ilk 17. Haftamda içimde minik bi kalp atımı hissi olmuştu. O ilk hareketi oluyor 🥰
fundadncc Pamuguummm ya acaba mı diyorum bende değişik bi histi çok duygulandım şu an eğer gerçekten ilk hareketini hissettiysem 🥲
fundadncc 505050 işte tam emin olamadım ama sanki o hareket etti gibime geldi pıt pıt bişeydi daha net hissedeceğim gün çabucak gelsin 🙈
Suzan-mustafa55 505050 en net 23te fark ediliyor kuzum 18de kalp atışı yadahickirik hisleri bendede vardı ama onlar insanı tatmin etmiyor hatta şimdi bile tatmin etmiyor rabbi. Izin verir o günleri gösterirse 26 hafta tekmelerini bekliyorum
Pamuguummm fundadncc Ben de o şekilde başlamıştı hareket 🤗 sonrasında gün içinde bikac kez daha aynı şekilde olunca anlamıştım hareket olduğunu.
fundadncc Kubrailkan evet ilk hamileliğim ama göbeğim falan da aşırı çıktı şimdi de değişik bi pıt hissedince acaba mı dedim ☺️
Tasarimhanee_45 Haftada hissetmiştim ilk saha önce de minik pıt Pıtlar olmuştu ama gaz olabilir diye düşündüm. 20 de net hareket olduğu belliydi şimdi 28. Hafta maşallah her şeyi hissediliyor artık 🙈