Gizemms6 fundadncc 18+2 benim de sol kasigimin altına doğru bı böyle kasılma oluyor şişiyor resmen elma kadar oluyor zayıfım ondan belli oluyor olabilir
elifferolakyuz_ Ne Zaman Hissederiz ki Ben daha hissetmedim ama daha küçügüz yarın doktora gidicez bakalım daha kontorla ilk defa gidicez neler soruyorlar ilk defa giden varmı kalp atışını duyarmıyız 6+1 yız da
fundadncc elifferolakyuz_ ben ilk 4+2 haftalıkken gitmiştim kese gözükmüştü hastalıklarım var mı falan diye sordu kan ve idrar tahlili yapıldı sonra da folik asit yazdı bebek için çok uzun kalmamıştım :) kalp atışını 6+6 da duymuştum ilk kez
Papatyaa38 fundadncc 21+3de hisseddim ilk tekmelerini ama ondan oncesinde de pıt pıt biseyler oluyordu ara ara 😊
Miracinannesi_52 Ben 13 haftalık hamileyim ve hissediyorum damar gibi atıyor sol tarafımda kasıkta o kadar erken hissedilmez diyorlar ama inanmayana karnıma dokunduruyorum onlar da hissediyor ben biraz şanslıyım galiba hissetme konusunda ☺️
Nesrinimsi fundadncc 2.gebeliğim olduğu için 16 haftadan beri bariz hissediyordum. 21haftalık olduk artık dışardan da görülüyor bazı haraketleri
-Ravza- fundadncc İlk gebeligimde 15. haftada minik minik hissetmeye başladım şuan ikinciye hamileyim bakalım bunda kaçıncı haftada hissedecegim
Anniii fundadncc ikinci gebeliğim olduğu için 15. Haftada hissettim hemde baya 🥰 şimdi 21. Haftadayiz hic durmuyo sürekli tekmeliyor gece gündüz
332817 fundadncc 16. Haftamda pıt pıt hissediyordum kalp atışı gibi. 18+2 de ilk tekmesini hissettim♥️♥️ 22 deyiz şuan çok kuduruk😂😂😂
Hermoniegranger Benim ilk hamileliğim 17. Haftadayım hissetmedim. Pıt pır diyorsunuz da hamile kalmadan da kasıktan nabız alınıyor ben hissediyordum yatarken yani evli bile değildim. Karıştırıyor olmayasınız ?! Ben daha hiç bişey hissetmiyorum 🙄🙄