B1983 Leylaa__gulser21 bizim de adımız pıt pıt oldu🥰çok güzel bir his ben 19.haftamda tam hissetmeye başladım.
ezel90 İlk hamileliğimde tam 18 haftalıktım hissettim bundada 18+4 hissettim daha çok kasıkta biraz aşağıda pıt pıt şeklinde hissediliyor ilk başta 🥰
sltnrdlbs Haftadaki arkadaşlar korkmayın hissedeceksiniz bende sizin gibi acaba ne zaman derdim. Haftada çikolata yediğim bi gün otururken birden bişeyler hissettim ve o an anladımki bu bebişti. Aslında düşünce ben o hareketleri 18. Haftadan beri hissediyordum ama bağırsaktır vs diye konduramıyordum. Tabi o zamanlar hareketler çok minikti belli belirsiz oluyor. Şimdi ise 25. Haftamdayım içimde dört dönüyor, hatta geceleri uyutmadığı bile oluyor ☺️
Fundabshn 19+4 günlükken hissetmiştim nabız atar gibi pıt pıt tekmeledi beni 🥰 Şuan 36+5 olduk durmuyor yine aynen devam 😂😂
Suzan-mustafa55 505050 en net 23te fark ediliyor kuzum 18de kalp atışı yadahickirik hisleri bendede vardı ama onlar insanı tatmin etmiyor hatta şimdi bile tatmin etmiyor rabbi. Izin verir o günleri gösterirse 26 hafta tekmelerini bekliyorum
hulya-13 fundadncc ilk gebelikte geç ikincide erken hissediliyor dediler doğru galiba benim ikinci 3 aylık şuan hissediyorum ilkinde 5 aylıkken gibiydi
Hacercalik fundadncc İlk 17 haftalık olduğunda hissettim balık kayar gibi oluyordu😄 şuan 20 haftalık oldu her gün hissediyorum artik 😍
LadyAnne fundadncc bende 17 de hissetmeye basamistim sonra zaten gerisi aldi basini gidiyor icimde sanki disko yapiyor yaramaz😂
zehraglbhr Fatma656565 12.haftada öğrendim oğlum olucakmis sağ yada sol tarafta olması cinsiyet için bı belirti olmadığını söyledi doktorum
1606 fundadncc ya ben 18+5 im ama henü hissetmedim ve karnımda çıkmadı daha tedirgin oluyorum doktora gidincede ultrasonda kıpır kıpır ama
Bebis09_ fundadncc 19+ Haftamızda Hissettim İçimde Kıpır Kıpır Hareket Eden Bişey Hissettim O Günden Bu Güne Şimdi 28+6 Olduk Yerimizde Duramıyoruz 😅💙