rgk Sweet_mom benim 34de başladı 38 im şimdi renkleri açıldı biraz beyaz olanlar var kırmızı olanlar var yeni oluşanlar var. bitmeyen süreç.
Cotanakk Sweet_mom rengi açılıyormuş ten rengine dönüyormuş ama izler kalıyor maalesef. Kaçıncı haftada çatlamaya başladınız ben de çatlarım diye düşünüyorum korkuyorum
2cucukanasi Sweet_mom maalesef oluşuyor vücut yatkın olunca da çok çatlıyor doğum sonrası sarı kantaron kullanırsınız hafifler
Sweet_mom Cotanakk 35 e kdar hiçbişey yokdu, her akşam sabah bio oil kullandm yinede oldu 35 den sonra
Gul3346 Nurbyk0306 ben 34. Haftadayim. Günde 2 defa kantaron kullanıyorum geceleri yatmadan da lierac sürüyorum. Bel kısmımda ufak tefek çatlaklar var ama bakalım ne kadar idare edicem. Kantaron en azından kaşıntısini yanma hissini geçiriyor çok da güzel nemlendiriyo
2cucukanasi Nurbyk0306 kullanılıyor olarak biliyordum kullanıyordum burdan biri doktorunun izin vermediğini yazmış kontrolümde doktora danışıcam eğer bir sıkıntı görmezse kullanmaya devam ederim
Hanifebolat34 Malesef çoğu kişi de ne kullanırsan kullan genetik yapıdan kaynaklı oluyor ve kalıcı sonrası için de evet tedavisi var pahalı biraz ama tekrar hamilelikte aynı oluyor
Gul3346 Sweet_mom bende direniyorum bakalım nereye gidecek. Nemlendirmekten başka çare yok bende gece uyurken kaşıyorum 🥺 sabah aciyo oralar o yüzden uyumadan yaglaniyorum iyice 😅