aysbuk2baby Vera inşallah hadi bakalım, bende beta veriyorum yine bugün, yarın da kontrole gidicem. Benim önceden iki düşüğüm var da, o yüzden hemen kontrole gitmek istiyorum :)) yarın gidince yazarım yine. Sen de doktora gidince yaz. Hangi şehirdesin :))
Aysun2834 Vera cnm ilk haftalarda kese oluşucak mı endişesi sonra kalp atışını duyarmıyım diye korkuyor insan ama bununlada geçmiycek kalp atışından sonraki dönemde hep bi korku acaba kalbi atıyor mu acaba iyi mi diye ssürekli aklın onda olucak taki hareketlerini hissedene kadar tabi bununlada bitmiycek bi gün az hareket etsin aklın başından gidiyor sonra bi bakmışsın onca zaman nasıl geçti diye elinde minicik kıyafetlerini ütülerken buluyorsun kendini her anı o kadar heyecanlı ve o kadar zor ki Rabbim yokluklarını göstermesin sağlıklı huzurlu mutlu ömür nasip etsin hepsine inşallah 🙏🙏🙏🙏en güzel şekilde tadını çıkar
Hzlnrozn Vera içinizi rahat tutun lütfen. Ben artık göremiceğimi düşünmeye başlamıştım 2 3 defa görmeye gittim göremedik. En son 5.5 haftalık Ken gördüm keseyi. Herkes de aynı olmuyor bazen geç bazen erken oluyor. İçinizi ferah tutun. Görünür Allahın izniyle