Fk_53 Lavinyasnmz oluyor ya gece oluyor genelde ama çok az sürüyor onun haricin de tık yok gelmeye niyeti yok anlaşılan oğluşumun😊
Enisermgl Sevda-eymen Ali beye gidiyorum 39 haftalık oldum gelmeye niyeti yok oğlumun 😇 napıcaz bilmiyorum Ali bey de bekliyor bende akşamları orda rahat rahat gidiyorum sakin oluyor inşallahhhh gece doğdururummm 😍
Lavinyasnmz Enisermgl Bende hep dua ediyorum gece olsun Ali beye denk gelsin diye çatı muayenesi oldunuz mu? Bide kaçıncı haftadan sonra nstye girdiniz?
Enisermgl Lavinyasnmz dün oldum nişanım gelince oldum , hiç kasma kendini 3 sn sürmedi inan normal cihazlar daha çok acıtıyor hiç bir şey hissetmedim 1,5 cm açılmam vardı perşembe tekrar gidicem 😇😇😇
Lavinyasnmz Enisermgl Ayy heyecan yaptım.🤭 Alttan muayeneden çok kötü bahsediyorlar ondan korkuyordum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.🙏🏻
Lavinyasnmz Enisermgl Öyleyse benide artık nstye alırlar peki nasıl oluyor önce muayene olup sonra nstye mi giriyorsunuz yani muayene+ nst ücreti mi ödüyorsunuz?
Enisermgl Lavinyasnmz hem muane hem nst ödüyorum ilk nst giriyorum 60 lira ayrı yeten ☺️ Muane hariç ücreti Yok İnan hiç hiç korkma şimdi biticek diye tekrarlıyordum içimden Cümlem bitmeden bitmiş bile 😂
Lavinyasnmz Enisermgl İyi iyi çok sevindim inşallah doğumlarımızda öyle kolay ve hemencecik geçer.🙏🏻🥰
Enisermgl Lavinyasnmz inşallah inşallah yaparsınız hiç korkmayın Allah başka dert kederrrr vermesin güzel şeyler bunlarda 😇