Tusemeda Dygkr benim ikili taramam dün oldu 12+3 te ama ultrason a gör e 12+6 gözüküyor. Cinsiyetine %80 erkek dedi Çok şükür down riski yok 9074 te 1 ihtimal çıktı risk
AynurArslan Dygkr merhaba ben 12 haftalıkken cıkıntı var dedı bekleyelım dedı ama ben 12+6 gunlukken gıtmek zorunda kaldım grıp oldum yanı bugun bana yuzde doksan erkek dedı yani erkek bebek erken gosterıyor
Drngrkm Cuma günü ikili testimiz var bakalım doktorumuz muhtemelen öğreniriz dedi canım. 12+5 olduk bu arada
Dygkr Drngrkm Merhaba 🤗🤗 İnşaallah sağlıklıdır bıdık ve inşaallah öğrenirsin 😍 bizim de biri 11+ 5 oldu diğeri de 11+2 12. hafta içinde kontrolümüz var acaba belli olur mu diye merak ediyorum 🤔🙆♀️
Ceydazgl Tusemeda darisi bizim basimiza benimde persembe iki test sonucum cikacak rabbim hayirlisini versin hepimize bizde tam12 haftaligiz🙏🏻
Aysens 11+5 olduk bugün 2li tarama testi için pazartesi gitcrm cinsiyet de öğrenebilir miyim acaba arkadaşlar
ebrucan Aysens fazla umutlanmayın bizde dün gittik ama tahmin bile yapamadı doktor oysaki çok inanmıştım öğreneceğime 😔
Ceylinim 11+3 bizde cuma günü ikili test yaptiricaz hangi hastanelerde yaptırdınız özel mi devlet mi 😊
sbl89 11+5 benimde yarın gideceğim ikili test için inş cinsiyetini de öğreniriz çok merak ediyorummm🙈
Zeze03 Bnm 10. Haftada erkek gibi sesi 11+3 te Tekrr erkek gibi dedi ikili test yaptık o gün şimdi iki hafta sonra Tekrr gidicez herhlde belli olur kesin
hilal1503 12+2 ikili tarama için randevum yarın inş sağlıklı sıhhatli olur ve cindiyetini de yarın öğrenirim 👼
Roses Kizlar biz 12+5de gittik doktor %90 erkek dedi bazı bebisler çabuk gösteriyor inşallah ogrenirsiniz sağ salim kucağımıza aliriz inşallah 😍😘
Dygkr Günaydınlar 🤗 biz de yarın gidiyoruz inşaallah doktora ikili testimiz var bizim de ama bu aralar kasık bölgem de ciddi sancılar var 😑
Zeze03 zytn valla kesin demedi erkek gibi dedi 11 inci haftada öyle sesi bakalım kesin sonuç ne olucak
Zeze03 Ceylinim 10 haftamda kontrolde erkek gibi dedi 11 haftada ikili test yaptırdım tekrar erkek gibi dedi kesin demedi ama iki hafta sonra Tekrr kontrol var artık kesin olur herhlde
Geencanne Ceylinim kızlar bende 12 haftalıgım tam doktor kıza benziyor ama dediğimi unut dedi bazen doktorlar şaşırıyormuş ya nasıldı o kız dedikleri erkek mi çıkıyordu erkek dedikleri kız mı