nanna hamisanne_63 bunların da kendi içinde grupları var demek ki neyse öğrenecez yavas yavas Muhtemelen birinde mavi çizgi vs yoktur gibi ufak farklar vardır
hamisanne_63 Clementinee prima ya karşı hep bir zaafım var benim ilk çocuğumda bir sürü bez denedim hiç biri prima gibi değildi eminim güzeldir o da bende mutlaka araştırayım onu bi teşekkür ederim 🤩
Clementinee hamisanne_63 araştır canım ben çok araştırdım eczaneci arkadaşlarım var hepsi bunu önerdi kullanan arkadaşlarım var tecrübeli hepsi çok memnun kaldı 🤍
merakliblog hamisanne_63 açıkcası bilmiyorum ama temiz içerikli olduğu için aldım. İnstada doktoranneninblogu ve mühendisinoğlunda temiz içerikli ürünler kısmında gördüm mustela muadili yazıyordu fiyatı da uygun tr malı. Mustelaya o kadar para vermek istemedim
merakliblog hamisanne_63 ne istediğin önemli açıkcası. Organik anti alerjenik vegan ürün ecowell daha ne isterim 😂 deterjan olarak roxy sabun tozu aldım doğal diye, green clean leke çıkarıcı aldım o da temiz içerikli. Zararlı kimyasal içermesin yeter
Asyaveannesi36 hamisanne_63 prima premium care aldım bez ıslak mendil prima aqua bütün bakım ürünlerini şampuan losyon pişik kremi yağ mustela aldım
mathildaa Pinar38 bez prima Islak mendil uni aldim ama pamuk kullanicam Sampuan, pişik kremi ve yağ mustela set aldim
Asyaveannesi36 SayeMom mustela ürünlerini orijinal almak istiyorsanız eczaneden alın dedim mustela müşteri temsilcisiyle görüştüm trendyolda satanların çoğu sahteymiş
Sevaa02 hamisanne_63 Bezde ve ıslak mendil de sleepy aldım. Pamuk baby me. Bakım ürünleride sampuan losyon pişik kremi Sebamed aldım. Doğuma bir buçuk ay var henüz kullanmadım hiçbirini.
hs_mutluluk16 hamisanne_63 sprey şişesine temiz su koyucam pamukları onunla kullanıcam en mantıklı o geldi bana da :)
hamisanne_63 hs_mutluluk16 aaa evet cok mantıklı cok iyi düşünmüşsünüz bende öyle yaparım mutlaka cok iyi fikir 👍🏻 🤩
Arzu-Anne hamisanne_63 bez ve ıslak mendil sleepy bio natural aldım şampuan daha almadım ama mustela almayı düşünüyorum Çamaşır deterjanı greenclean aldım organik
esredn Bakım ürünleri weleda.( Şampuan,pişik kremi, masaj yağı) bez sanırım sleepy bio alıcam prima da aklımda var. ıslak mendil de bir tek hastanede kullanmayı planlıyorum onu da sleepy alıcam. eve gelince sterilize su ve pamuk.