hamisanne_63 Merhaba doğuma az kaldı eksiklerimiz bitti sayılır en önemliler haricinde tabii ☺️ Bez, ıslak mendil, şampuan, pişik kremi ve bakım seti markası olarak neler aldınız ben bir türlü karar veremedim🤷🏼♀️
Clementinee hamisanne_63 • Prima Harmonie Bez • Prima Pure Islak Mendil ve Bebek Pamuğu • Mustela Merhaba Bebek Çantası aldım içinde ( Şampuan , Pişik Kremi , Vücut Losyonu , Yağı var ) 🤍
merakliblog hamisanne_63 sleepy natural, sleepy yenidoğan, ecowell şampuan+ losyon, bephantol pişik kremi ve masaj için hindistan cevizi yağı
SayeMom hamisanne_63 bende mustela ürünlerini tercih edeceğim fakat orjinal nerede satılır anlayamadım ıslak mendil tercihim water wipes diye düşünüyorum biraz pahalı onada karar veremedim tabi, bez olarak baby turco aldık
Dkmom Sleepy bio naturel aldık biz bebek bezi ıslak mendil. Şampuan ve bakım icin mustela tercih ettik
hamisanne_63 Clementinee bez olarak hep aklımda prima var ama mustelanın fiyatı biraz gözüme geliyor 🤷🏼♀️ Islak mendilde de karar veremedik bir türlü
nanna hamisanne_63 ama her bebekte değişiyormuş belki iyi gelmeyecek bişeöiyoruz ama ilk primayla başlayım dedim sorun olmazsa onla devam ederiz artık sleepy bio da iyi diyolar
Asyaveannesi36 SayeMom mustela ürünlerini orijinal almak istiyorsanız eczaneden alın dedim mustela müşteri temsilcisiyle görüştüm trendyolda satanların çoğu sahteymiş
merakliblog hamisanne_63 açıkcası bilmiyorum ama temiz içerikli olduğu için aldım. İnstada doktoranneninblogu ve mühendisinoğlunda temiz içerikli ürünler kısmında gördüm mustela muadili yazıyordu fiyatı da uygun tr malı. Mustelaya o kadar para vermek istemedim
hamisanne_63 nanna ay bilmiyorum bende harmonia yeni. Mi çıkmış 😅 5 yıl önce alıyordum bebek bezini en son hep prima premium çare alırdık😄🤷🏼♀️
hs_mutluluk16 Sleepy bez Unibaby şampuan Ebebek pamuk (alt için) Pişik için bişey almadım çünkü önlemeye çalışacağım :)
hamisanne_63 hs_mutluluk16 bende temizleme pamuğu kullanacağım ama dışarı faln çıktığımda bir yerdeyken nasıl olur bilemiyorum ıslak mendil yanımda bulundurmak istiyorum yine de
nanna hamisanne_63 bunların da kendi içinde grupları var demek ki neyse öğrenecez yavas yavas Muhtemelen birinde mavi çizgi vs yoktur gibi ufak farklar vardır
Rabia4650 hamisanne_63 bez sleepy natural ıslak bendil üni baby yenidoğan şampuan unibaby pişik kremi bepanthol ve sudocrem bakım seti babyjem
hamisanne_63 Clementinee prima ya karşı hep bir zaafım var benim ilk çocuğumda bir sürü bez denedim hiç biri prima gibi değildi eminim güzeldir o da bende mutlaka araştırayım onu bi teşekkür ederim 🤩
hs_mutluluk16 hamisanne_63 sprey şişesine temiz su koyucam pamukları onunla kullanıcam en mantıklı o geldi bana da :)