Pinkmom Koyu kahve akıntım geldi hala geliyor baya içimde kanda geldi sümüksü nişan böylemi olur bi kere gelip durmaz mı doktoruma mesaj çektim henüz cvp yok elim ayağım birbirine girdi yardım edin😩😩
Kenanizm18 Pinkmom nisan kişiden kişiye degişiyor die duymuştum. Hafif pempeli sümüksüse nisan olabilir. Sag salim kavusun insallah
Nilemyus Pinkmom doğum başlamış heralde Allah yardımcınız olsun. Bebeğinle mutlu mesut sağlıkla kavuşun
Pinkmom Yesimmm93 37+5 im nişan bi kere gelir durur biliyodum ondan çok panik yaptım doktor nişandır dedi
Narin Bende bir kez gelir durur sanıyordum ne nişanmış bu böyle herkeste türlü türlü.Allah yardımcın olsun kolay doğum olsun
Pinkmom Narin Akıntı şeklinde sürekli geliyo doktorum normal tamam nişandır diyo bilinmemezlik çok sinir bozucu😔
Pinkmom Yesimmm93 İnan ne yapacağımı bilemedim heyecan stres korku karıştı.Doktorum önemli olan bebeğin hareketleri dedi eğer yavaşsa acile git dedi ki gerçekten çok yavaşladı sanırım gidicem😔İçim rahat etmeyecek çünkü
Pinkmom Kızlar aranızda hiç böyle nişanı gelen yok mu? İlla kaynana postu olsa koşardınız demem mi gerekiyo😬😂
Cigdemoyku Pinkmom ben. Nişanım gelince gittim.iyi ki de gitmişim gidince suyum geldi.37+3 tüm gayet iyi Doğusu endiselenme
Nehirrr Pinkmom benim dün geldi nişanım hala devam ediyor. Acile gittim nst de sancı çıktı eve geldim hafif hafif ağrım oldu gece uyudum 2 de sancılarım tuttu hala sancı çekiyorum ve saat şuan 4.25 😭😭😭😭 nişan da gelmeye devam ediyor
Pinkmom Yesimmm93 Dr gelmene gerek yok dese bile dayanamadım gidicem canım birazdan hala gelmeye devam ediyo çünkü:(( ne tuhaf şeymiş
Pinkmom Nehirrr Sizinde koyu kahve adet bitminde ki akıntılar şeklindemi gelmeye devam ediyo? Ben geçer sanmıştım nişan bi kere gelir durur sandım ama devam ediyo birazdan doktora gidicem artık😔allah yardımcımız olsun