Aylin509 prensesannesiiiiii valla kızlar bende el ağrısı ve bide sol yüzük parmağım çok ağrıyor çok ilginc
Elmas94 sumeyye-5 bu şikayetiniz magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, doktorunuzla görüşüp magnezyum takviyesi almaya başlarsanız kesilir. Günde bir tane maden suyu da çok iyi geliyor.
sumeyye-5 Elmas94 çok teşekkürler evet ben de söyledim doktoruma magnezyum ve calsiyum içeren bir ilaç verdi 🌸
Soeman Hatice_alkan42 35+6 dayım. Çatı ağrısı deniyormuş ona. Şu an çok canım acıyor. Batıyor sanki bir şey. Size de mi öyle oldu. Kaç haftalıksınız. Ya da Doğum yaptınız mı 🥰
Hatice_alkan42 Soeman 22+3 haftalik daha küçük benimki Bi sorun olur mu acaba bu kadar erken başlaması
Deletedmom27272 Gmz35y 38+4 haftadayım 1 haftadır böyle doğurmak için bir an önce dua ediyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne normal evde günlük iş😒
Hilal18 deletedmom87894 gaz sancısı vardı ve doktor gazdan keseyi bile görememişti çok şaşırmıştım nasıl hamilelik geçireceğim diye 😂😂
papatya_35 Ay ben bir şey diyeceğim bu postu okuyana kadar hiçbir yerimde ağrı yoktu ama yorumları okurken popom bacanaklarım ve sırtım ağrımaya başladı 😂😂 psikolojik etkilenme böyle bi şey sanırım 😅😅😅
startown Deletedmom_7 ay ben de sizi merak ediyordum acaba test yaptımı diye.Gözünüz aydın çok sevindim 🥰
Mucizem_211 ipekkizim2601 bir hafta önce tam idrar kültürü vermiştim temiz çıkmıştı doktora msj attım kanamanız yoksa korkmayın yazmış bende anlamadım
ilknurum61 Kuyruk sokumum, baldır iç tarafı, vajina etrafı belim, sağ göğüs altı off çok zor geçiyor yaa🥲