Fatmamasrafci Ben 32. Haftadayım genellikle bacaklarımın arasındaki kemikler sızlıyor sanki çok garip 😅 ilk hamileliğim var mı başka yaşayan 😅
Aysmrc Deletedmom27272 aynısı bende var napacağımı şaşırdım yürüyemiyorum bazen ayağım kitleniyor biraz ısınınca geçiyor gibi oluyor dönemiyorumda . Doktor bana bebek sana çok baskı yapıyor demişti
Zulalaksin sumeyye-5 magnezyum takviyesi önerebilir doktorunuz.bana da oluyordu magnezyumdan sonra gecti
sumeyye-5 Zulalaksin evet doktoruma danıştım magnezyum ve kalsiyum içeren ilaç verdi. Teşekkür ederim 🌸
EsengulC Gagi ay istemsiz güldüm geçmiş olsun şuan benim de belim kırık gibi nasıl ağrıyor hem ağrı çekip hem post okuyorum 😂
EsengulC Tasarimhanee_45 belki bebeğin başı aşağıda ayakalrı yukardaysa arada oraya doğru vuruyo dicem ama daha da küçük oraya erişmiyodur di mi 😂
Bebegim000 Bilek ile diz bölgesi arasındaki kemiğim enteresan ama ne zaman ayakta kalsam az yürüsem ağrı yapıyor çok fazla doktorumada danıştım oda bişey demedi açık açık bilmiyorum artık 🤷♀️ 😂
Ipekgulll deletedmom87894 İnatla hamile olduğumu öğrendiğimden beri sağ kalçam ağrıyor 21+5 deyim hala ağrıyor inatlaaa 😳
Sellyy sumeyye-5 kramp giriyor onun için doktorunuza söyleyip magnezyum alırsanız geçer ağrılar bide günde 1 tane de olsa sade soda iyi gelir
Hilalll_s deletedmom87894 nerem ağrımadı ki 😁 valla çok şükür bu günlere 🤲🏻ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim 🙄
prensesannesiiiiii deletedmom87894 ya kızlar benim sağ tarafım ağrıyor bugün neden oluyor sizce 32 haftalık hamileyim
Aylin509 prensesannesiiiiii valla kızlar bende el ağrısı ve bide sol yüzük parmağım çok ağrıyor çok ilginc