Happy_001 deletedmom87894 inanan 39+1,kadar geziyordum canım hıc agırlık cekme dım ewimi ısımi kendim yaptım ettim
Aycan051415 deletedmom87894 ilk hamileliğin 42. Haftada doğurdum doğuma giderken bile yoktu o ağırlık hiç olmadı ama ikincide 6 ayligiz şuan 2 3 haftadır var o ağırlık böyle nasıl bitecek bu hamilelik bilmiyom daha şimdiden dönemiyor edemiyorum
Selin12- Aycan051415 benim 3.hamileligim şuan 29 +5 haftalık hamileyim bende 27 haftalıktan beri çok zorlanıyorum
Liyuzamom nanna 28 haftalıkken ebe niye bu kadar büyük dedi ne bileyim büyük dedim. Önden mi gidiyor dedi 1 hafta önden gidiyor dedim Allah Allah dedi 🤣 ama benim direkt karnım çıktı iç karnım dar herhalde 😁
nanna Liyuzamom ebe sen bilmiyosan ben merden bileyim deseydin😂😂 Benimde iç karnım varmış haberim yokmuş🤩🤓
Caglarass deletedmom87894 İlk bebeğimde o ağırlık hiç gelmedi. Doğuma giderken koşarak indim merdivenleri 😂 Şimdi 31 haftalığım yerden zor kalkıyorum 🙈
_hamisanne deletedmom87894 34.haftada tam ağırlık çöküyor nasıl gecicek zaman geçmiyor gecmiyooooooor🤭😁