deletedmom87894 Kızlar 18 haftama girdim kendimi ağır hareketlerim kısıtlanmıi hissetmiyorum kaşıncı haftada hissedilir 😂halbuki karnım da var
Semiha_ deletedmom87894 38+3 haftalığım o ağırlığı son 2 haftadır hissediyorum öncesinde her anlamda rahattım 🙂
Liyuzamom nanna bende hep öyle diyordum ama 3 gün önce ilk kez karnımın ağır geldiğini hissettim 32+3 bu arada 🤭
alparslanannesii1661 deletedmom87894 39+5 dogum yaptim bana agirlik 39 da geldi o gune kadar çalıştım 🥺
rgk deletedmom87894 38 im aman aman ağırm diyemem. 37den sonra bi tutunarak kalkma ihtiyacı hissediyorum ama şükür kimseye muhtaç değilim. tabi 6.5 kilo aldım ve son zamanlara kadar da yürüdüm. şekerim var çünkü diyet yaptım. çok kilo alınca ağırlık oluyor bence, o yüzden kilo almamaya bakin
rgk deletedmom87894 ay almayın vallahi kendinize kötülük. diyet yapmasam ben de alabilirdim gerçi ama şu an çok mutluyum. 32den sonra diyorlar o ağırlık olayına çok çok erken bence daha
rgk deletedmom87894 afiyet olsun, Her sey sağlıkta yeniyor. doğumdan sonra yicem inşallah her gün bazlama her gün pastırma 😝
AryasuMom Çok rahat bir gebelik geçiriyordm bulantı vs hiç olmadı gayette enerjiktim, şuan 35haftalik oldum elimden gelse Vvc için bile yerimden kalkmak istemem 😂Cok fenayım çok 2 dk ayakta kalsam nefesim kesiliyor
Handan_65 deletedmom87894 Ben 28 oldum ve artık karnımda ağırlık hissediyorm oturdum mu kalkamıyorum ve denge problemi yasıyorum 🤣🤣🤣🤣
ggkca O haftalarda olmaz zaten, 32 haftalık oldum daha bende de yok o ağırlık hissi sadece eğilirken , ayakkabı giyerken biraz zorlanıyorum oda göbek kocaman olduğu için.