Minnakkkk Murgul anneminde yaklasık 2 ay oldu hala koku yok doktor gun içerisinde keskin kokular kokla burna hatırlat koku duyusunu dedi hergun limon lavanta yagı kahve gibi kokuları kokluyor biraz daha iyi geldi gibi diyor
Murgul Minnakkkk evet okudum nettw ama limon kokusu hiç güzel değil bana Diğerlerimi denesem bebeğe birşey olmaz heralde koklamaktan
gamzosgamzos Murgul aslında nöroloji doktoru varmış Beyza Deniz Bayar istanbulda gidenler olumlu sonuclar almışlar ben gidemedim hamilelige uygunmu degilmi bilemedigim icin tedavi sekli
Murgul gamzosgamzos Aaa ilaçlı bi tedavi mi uyguluyor En azından bi çözümü var ne güzel bende istanbulda yaşamıyorum gerçi
Asyaveannesi36 Gizemcinarr çok şükür olmadı ama stres yaptığım İçin suyum da azalma olmuş her hafta takipliyim doktorum geçen hafta suyu daha iyi dedi
Balbocegmm Murgul benim 12ay oldu hala aynıyım soğan sarımsaklı yemek yiyemiyorum 3 aydır süt ürünleri iğrenç kokuyor nasıl olacak geçecek bilmiyorum
Afk_kams Murgul merhabalar geçmiş olsun canım bende 4 ay önce covid olmuştum malesef hala koku alamıyorum doğuma 3 haftam var bebeğimin kokusunu alamayacağım 🙄 napalim sağlık olsun diyorum Allah başka dert vermesin
Murgul Afk_kams Rabbim sağlıkla kucağınıza allmayo nasip etsin inşaallah Mucize olurda şifanızı bulur bebeğinizin kokusunu alırsınız inşaallah