1987gokce Mugecim Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende Ayşe şifa savaşa randevu aldım da memnun musunuz?
Pinarnar Bende daha önce çalıştığım hastanede muayene oluyorum normalde 75 ama indirim.yapiyolar saolsunlar 15 tl veriyorum 🤗🤗
YakupBraKl Kadercevdet hayır selma ömürü beğenmedim çok soğuk bi bayan bence doğumuma da Ayten olgun girdi
Kadercevdet YakupBraKl öneren çok insan oldu ben Fatma Bilgihan a gittim ama SeLma ömürü de merak ettim sağolun 🙂
Gamzeli HuriyeTrkolu hemde cok memnunum 😍 hastadan hastaya değil herkese aynı muamele yapıyolar ağavni tezenli nergis doktorun adı internettende arastırırsanız 1 tane kötü yorum yok muaynesi pahalı biraz ama sırf doktor için oraya gidiyorum ❤
ElifGunesaltn Bende Yedikule Surp Pirgiçte Ağavni hanıma gidiyorum 160 lira muayene ücreti ssk hali 135 olması lazım.
ElifGunesaltn Gamzeli Evet dün gittiğim de bende muayene ücreti 195 lira ödedim sigortasız da 195 olmuş 😄
Gamzeli HuriyeTrkolu ben ağavni hanıma normal dogum olacagı için normali sordum 2.700 küsür dedi ama şuanda fiyat artışı oldu sanırım hastane genelinde muayne falan gibi.. Oda artmış olabilir 😊
Gizemyd Zeynebinannesi merhabalar ben yorumunuzu gördüm seval hanıma gidiyorum ilk hamileligim panik atagim olduğu için ilk defa ameliyat olucam çok korkuyorum anestezi ile sezeryan olacak o süreçler nasıl memnun kaldınız mı