Aynura20 valla kotulemek gibi olmasin ama kuzum biz ilk gittigimizde deva doluymuş nergise verdiler ne dediginden birşey anladik içimizi karartti ilk hamileligim herhangi bir sikintida yok ilkkez doktora gidiyoruz kan sonuclari hamile oldumu gosteriyor ama bebek kucuk oldu icin usgde kese gozukmuyor du alttan bakilacak bana dedigi ya su iç ya kan testinyaptir yada alttan bakalim diyor ya lara gerek yoktu yani alttan bakalim bebek kucuk diyebilirdi biz zaten saglikocaginda kan testi yaptirdik sonuçlarda elimde sonra biray sonra yaşarsa gorusuruz dedi çiktik Hala daha eşim dalga geçer müşteri kaçmasin diye o kadın orada var diger doktorlarda sıra yoksa hemen o kadın ismini veriyorlar ona tönlendiriyorlar giden tövbe ediyor deva hazar gelirsek tatli dilli guler yuzlu ama hastasi çok fazla oldu için hemen suyuna boyuna posuna kilosuna rahime ora bura bakip iki saniye bebek yuzunu gosterip gönderiyor okadar para veriyorsun ben devlettede boy kilo rahim agzi vs bakiliyor bebegim yuzunu görebilmek için gidiyorum ama oda iki saniye gösteriyor ellini ayagini bile goremiyoruz ve randevu saatinden en az bir saat sonra muaneye çagiriyor herhangi bir telefon numarasini verip bir rahatsizligin oldugun da istedigin zaman arayip sorabilirsin dedigi yok bir sıkinti oldugunda devlete gidiyorum kadın odasindaki telefona bile bakmiyorlar ki şahsi telefon versin gece arayayim yada mesajla sorayim sancin olursa dogum başlarsa kasilman olursa direk buraya üçüncü kata geliyorsun diyor beni ara diyen yok oyuzden suan 31 bitti oldu kafam karışın canim 7gun öncekontrole gittik ücgundur alt tarafta dudak kisiminda çıban çikti oturamadim yatamadim agridan öldüm aslinda doktora gitsek herhangi ücrette ödemeyecegiz 10günü geçmedigi için ama işte cesaret edip gideemedim bile servergaziyu aradim gülcan diye bayan doktor var ona muane olmaya gidecektim oda pazartesi muane gunuymuş paramizla rezil oluyoruz senin anlican ama bu çiban konusunda çok kinlendim devaya aradim sekreterini açmadı odasindaki hatti