TutkuYasin Debug Debug bende hayat hastanesine gidiyorum 45 oldu ama yeni yil zammi 😊 Bu arada hangi doktor
Zeyno3898 Bende aynı hastaneye gidiyorum Mine hanım ücreti 140tl SSK li doğumu burdami düşünüyorsunuz ben henuz karar vermedim 6haftaligim daha erken araştırma yapıyorum.
Ssumeyye ElifAkaln Nisa hastanesinde dogum ucretlerı doktordan doktora degısıyor mu, bılgınız varsa asiye doktorun dogum ucretı -sezerysn fıyatı ne kadar
Mucize pamuksekerinannesi memnunmusun canım doktorun dan adı ne?doğum ücretleri hakkında bilgin var mı değiştirmek istiyorumda doktorumuda
pamuksekerinannesi Mucize Çok memnunum cnm.. Zaten kolay kolay randevu alınamıyor doktorumdan.. 2 Ablam kendisinin eski hastaları olduğu için kabul etti beni.. Şükriye Leyla Altuntaşa gidiyorum.. Bu yorumu yazdıktan sonra zam geldi 150 oldu muayene ücreti.. Sezeryan 3500 normal de 2500 diye hatırlıyorum cnm
Slmgr Istanbul bahcelievler medikalparka gitmek istiyordum. Muayene ucreti ocaktan itibaren 230tl oldu🙄 simdi yenibosnada nisa hastanesine gidiyorum. 85 tl
NagihanYilmazstgel Elfgny bende oraya gidiyorum ama ücret 62 değil hangi doktora gidiyorsunuz neden farklı acaba ucret
Sedaaydn Ben ilk baslarda ozele gittm bana sende tansyn var dedi tadavi olman lazim dedi sonra devlete gittim gayet normal bir gebe icin dedi ozel hastaneler resmen para tuzagi devlet hastanesinde sira bekliyorsun ama bekledigine degiyo