Sayrkann AyeGnay evet canım devletin hamilelere karşı yaptığı sigorta gibi birşey 🙄 sigortam yok ama sigortalı ücret ödüyorum 🤗🤗
AyeGnay Sayrkann eşinin sigortası olmadığı için mi bu şekilde faydalanıyorsun biz de faydalanabilir miyiz canım 80 lira ödüyorum Erdem’e gidince ne dicem ya da oluyor mu bana
BesteCanerKutluzolu Kızıltoprak florance nightingale hastanesine gidiyorum özel sigortayla gittiğim için 15 tl ödüyorum.
NilferAkar Yenianne Kocaeli özel Cihan hastanesi normalde 80tl muayene fakat ben 67 ödüyorum eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için
DilekAlkanat deletedmom01 doga da faruk bey cok iyi diyorlar bende anadoluya gidiyorum ama hic memnun degilim. Doga da hangi doktora muayne olmayi dusunuyorsunuz muayne olduktan sonra benimlede paylasirmissiniz
deletedmom01 DilekAlkanat Tabiki paylasirim ama ocak ayinda gidicem oraya . Hatice hanima gitmeyi duşunuyorum herkez cok memnun yngem orada dogum yapti 5ay once bi tanidikta aşilama flan yaptirmsti herkez asiri memnun o doktordan .
deletedmom01 DilekAlkanat Faruk bey bundan tam 22sene once kayinvalidem esime hamileyken onun doktoruymus senelerdir orada yani onuda öneren var ama bn kadin doktorda daha rahat ederim .
Aysnctl Meryemmmm Bende albert kazadoya gidiyorum. 17 haftalık oldum. Bende doktordan simdilik memnunum ama doğum için hastane falan nasil die bilmiorum.
Meryemmmm Aysnctl benim ablam da abimin eşi de orda Doğum yaptı ben gönül rahatlığıyla gidiyorum cnm 🙏
Ruyaa Meryemmmm Meryemmmm Aysnctl kızlar yeni dogan yogun bakım unıtesı iyi degil. Dilerim ihtıyac duymazsınız ama ben bebegımı orda kaybettım.
YakupBraKl Arkadaşlar medicine güneşli hastanesine giden varmı muayene ücreti ne kadar doktorlar normal Doğumdan yanalar mı bilgi verirmisiniz
m-u-n-e-v-v-e-r Özel Medipol vatan kliniğine gidiyorum muayne ücreti 20 tl ..Doktorumdan çok memnunum çok şükür 😊
Aysnctl Ruyaa cok üzüldüm inan umarim hic kimsenin ihtiyaci olmaz böle biseye. Hangi doktora gidiyordun.
Ruyaa Aysnctl defne hanıma canım ve karnımda anlamadı ne yazıkkı cocugun hasta oldugunu o yuzden usg cıhazına falan guvenmıyorum o hastanenın