Sevtap NesrinGnerYlmaz he tamam anladım ama Ali İhsan bey iyi sadece tüp bebeğe bakmıyor zaten bütün gebelik türlerine bakıyor🤗🤗
Gkcesu Samsun özel anadolu hastanesi aile yaşam kartı çıkarıyosunuz 1 kere 600 tl ödedim 15 tlde devlet katkı payı ödüyorum muanede.Muaneden 10 günden önce çağırırsa ödemiyorum. Doktorumdan çok memnunum ☺👼🏻
mrvgun Kolan hastanesinde arzu hanıma gidiyorum geçen ay 85 tl idi. Bu ay 120 tl olmuş böyle bir zam olabilir mi şok oldum valla 😱
deletedmom01 Esenyurt elitium hastanesine gidiyorum 30tl ücreti doktorumda çok iyi memnunum şuanlık. 😊
TubaUzar Lmnkeskin Yalova’dan geldim izmire ama şimdi tekrar bi Yalova’ya taşınma olayı gündemde 8+2 hamileyim ☺ Eğer öyle bir durum olursa Yalova’dan bir doktor bulmam lazım normal olarak
GamzeGoktas ArzumehmetAkdil çok memnun kaldım özellikle doktorumdan ikinci bi gebelik düşünürsem yine aynı doktoru tercih ederim
Zhenis Ben istanbul pendik hospitale gidiyorum 60₺ oduyorum doktorum olcay kurt ve kendisinden cok memnunum
Sayrkann Zhenis bende oraya gittim doktorum şefik beydi ama hastanede çok stajer olduğu için degistirdim şimdi pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum ☺☺
EsraelebiTun Sanemiko selam ben de tuzlaya taşınacağım ve tabi hastane ve dr arayışındayım hala Okan Üniversitesi be mi gidiyorsun 🤗 tavsiye ediyormusun
lutfiyearalik Zumranefesinannesi öğrendim canım. Esencan Ahmet beye sordum. Normal doğum 900,sezeryan 1400 müş
Mybabe Tahsey ilkede hangi doltora gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Bana cok yakin ama hic giden birisi olmadigi icin gidemedim
Mavianne HsbEmrTuran merhaba canım ben medicalpark Bertan akar a gidiyorum. Memnunum her soruma sabırla cevap veriyor 🙂 Prof. Dr. Eray Çalışkan’ın önerisiyle geldik memnunum
Zeynebinannesi pamuksekerinannesi bende ayni hastaneye gidiyorum Seval Pataya 115 tlydi zam gelfi 125 tl oldu sen hangi doktora gidiyorsun kac haftaliksin
pamuksekerinannesi Zeynebinannesi Aynen canım bende 2 hafta önce gittim 135 olmuş.. Şükriye Leyla Altuntaşa gidiyorum.. Sevalin yanında en sondaki oda. Doğum ücretlerine de ocakta zam gelir diyor İnşallah gelmez😞 Bu arada 20+1 olduk senin minnoş ne kadarlık😍
Zeynebb Zeynebinannesi memnunmusunuz acaba Seval hanımdan bana da tavsiye ettiler fakat netten araştırınca çok iyi şeyler bulamadım kendisi hakkında