GamzeGoktas ArzumehmetAkdil çok memnun kaldım özellikle doktorumdan ikinci bi gebelik düşünürsem yine aynı doktoru tercih ederim
LittleMan ArzumehmetAkdil ben çok memnunum canım . Zaten doktoru tanıyordum orda akrabam hemşire oda özgür hoca ile doğumunu yapmıştı. İkiz gebelik benimki o yüzden hem hastane hem doktor iyi olması için araştırdım baya. Çok bilgili tecrübeli ilgili ve cok sıcak kanlı . Bazen yoğun olabiliyor yani randevu aldınız saatı yarım saat geçebilir . Ama herkesi ayrıntılı detaylı incelediği için beklemek cok sıkıcı değil herkese güzel vakit ayırıyor . Ben 20. Haftamdayım suan .
lutfiyearalik Zumranefesinannesi bilmiyorum canım açıkçası. Benim doğuma daha 4 ay var bir de bu civarda başka o kapasitede hastane olmadığı için doğumu her şekilde orda yapıcam. O yüzden hiç sormadım
Ebru4178 Kocaeli - Gebze konak hastanesi önerdiğiniz iyi bir doktor var mı kızlar ve doğum ücreti ne kadar
sedaskan Cdm merhabalar doktorun yaklasimi hakkinda biraz daha bilgi verirmisiniz? Telefonunu verdimi mesala istediginizde ulasabiliyormusunuz ve doguma giriyormusmu sordunuzmu?
Sevtap NesrinGnerYlmaz he tamam anladım ama Ali İhsan bey iyi sadece tüp bebeğe bakmıyor zaten bütün gebelik türlerine bakıyor🤗🤗
Gkcesu Samsun özel anadolu hastanesi aile yaşam kartı çıkarıyosunuz 1 kere 600 tl ödedim 15 tlde devlet katkı payı ödüyorum muanede.Muaneden 10 günden önce çağırırsa ödemiyorum. Doktorumdan çok memnunum ☺👼🏻
mrvgun Kolan hastanesinde arzu hanıma gidiyorum geçen ay 85 tl idi. Bu ay 120 tl olmuş böyle bir zam olabilir mi şok oldum valla 😱
deletedmom01 Esenyurt elitium hastanesine gidiyorum 30tl ücreti doktorumda çok iyi memnunum şuanlık. 😊