Burcum Cdm teşekkür ederim canım, sevinirim gerçekten.😊 Doğum fiyatları konusunda bilgin var mı peki? Çakmak çok iyi değil diye duydum ama Çamlıca Erdem i tavsiye eden tanıdığım oldu.
Cdm Burcum çamlıca erdemde muayene 60 tl normal doğum 750 sezeryan 1.200 çakmağa göre fiyatları çok uygun ilgi alakada öyle diyorlar bakalım öylemi 😍👼🏻 Rica ederim 🙂)
Ayse FuatTataroglu Rabbim tamamina erdirsin insallah 🙏 ben memnun kaldim iyi bir doktor. Biz 23+5 haftaligiz ☺
FuatTataroglu Ayse cok sevindim bunu duyduguma insallah bende memnun kalirimm ❤aminn cumlemizin insallah❤❤
pamuksekerinannesi Sultan Yok acıbadem Koşuyolundaki Medipol canım.. Bu arada zam gelmiş 135 olmuş.. Doğum ücretlerine de yılbaşında zam gelir dediler😒
tugbaomr Medicana Beylikdüzü 200tl Ali Metin Celep e gidiyorum ama medilife Ahmet Akgüne geçmeyi düşünüyorum giden varmı ?
Bhrbhr tugbaomr ben beylikdüzü medicana ışık üstünere başlıcam gelecek ay 300 tl dediker sizinki biye daha uygun acaba oda doçentmi
Sevtap NesrinGnerYlmaz aa Ali İhsan bey mi gerçekten şaşırtıcı bize çok ilgili eşimin bile gönlünü kazanmış ben kendimde ebeyim çalıştığım hastaneden daha çok gidiyorum medikal parka
NesrinGnerYlmaz Sevtap yok canım Ali İhsan bey değildi. Sanırım o tüp benek merkezinde, bir bayan su. Emin’e hanım sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir seneden fazla olacak neredeyse .
rmysaa06 Yenianne Ankara - Ümit Korucuoğluna gidiyorum özel muayenesi var muayene ücreti 250 lira ama doğum paketi yapıyor herşey içinde doğum tahliller taramalar 1gece hastahane yatış 8000 lira
Sevtap NesrinGnerYlmaz he tamam anladım ama Ali İhsan bey iyi sadece tüp bebeğe bakmıyor zaten bütün gebelik türlerine bakıyor🤗🤗
FuatTataroglu Ayse oda cok onemli benm icin guven teskil ediyo cumartesi gttigmde hepsini sorucm insallah 👶
GamzeGoktas ArzumehmetAkdil çok memnun kaldım özellikle doktorumdan ikinci bi gebelik düşünürsem yine aynı doktoru tercih ederim