SevCem Kime giderseniz gidin ama BEYLİKDÜZÜ KOLON BETÜL E GİTMEYİN. soyadını dahi hatırlamak istemiyorum
bbukkett SevCem Neyseki bebeğiniz sağlikliymis çok şükür. Bende Nil hanimi bi düşüneceğim ozaman.Teşekkür ediyorum 👏
Bgmrt Umran48 merhaba ben de bodrumdayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba?ben acıbademe gidiyorum 215 gibi bir rakam ödüyoruz
Nur06 Ankara Sincan özel koru hastanesi 120₺ indirimli 98₺ sadece muayene. Doğum 3500₺, paket 16 haftalık ve üzeri için 3850₺. ekstra epidural 500₺. Detaylı ultrason 400₺. ( pakete dahil değil )
Gokce92 Bahcesehir Istinye Liv Hospital. Dogum paketi foto+susleme 7500 tl . Muayene ucreti 140 tl. Doktorumdan cook coook memnunum. Hastane de gayet guzel. Tavsiye ederim👌🏻
Gulgul Gokce92 bende 5. Ayıma girdim ve istinye üniversite liv hastanesine gitmek istiyorum bahçeşehirdeki değilmi? Ya sizden ricam memnun olduğunuz doktor kim paylaşır mısınız? Cevap bekliyorum sizden
c3rence Emos2424 canım kime gidiyorsun bilmiyorum bende 3 doktor değiştirdim bu 4. Doktorum. Yüzyıl Hastanesi Akın beye gidiyorum ve çok memnunum. Muayene ücreti ise 85 TL.