Hatunnn Bende maslak acibademe gidiyorum 550 tl ama ayni zamanda gebelik takibim icin sema ovali nin muayenehanesine gidiyorum 250 tl. Ama banu ciftci dede aklim var her an degistirebilirim🙂)
Bsldkbklm zgeKuduZelveci merhaba zeynep ulusaldan memnun kaldınız mı doğumunuz hangi hastanede oldu bildiğim kadarıyla farklı hastanede doğum yapıyor daha konuşamadım
Menjdmsjdj Yenianne Sakarya100 ilk gittinde ikinci muayene bedava 3 uncu muayene 50 TL sürekli değişiyor ama 100 gecmiyor
Sanemiko dilos merhabalar kusura bakmayın Yen'i gördüm 🤗Başından beri Gökçenur hanıma gidiyorum 37. Haftamdayım. Çok şükür memnunum tavsıye ederim size de 😍
rileyss Gulcee o testlerin hepsini aile hekimliğinde ücretsiz yapıyorlar. aile hekimliğinde yaptırıp sonuçlarını kendi doktorunuza götürün bence. ben bilmiyordum yapıldığını o yüzden dışarıda 500₺ verip yaptırdım 😢
Melina idemYamurzdemir isteyen istediğini verir bu nie dile getiriyorlar ki benimde tüp bebek Acıbadem e gidiyorum sigorta yaptırdım ama 450 tl yerine 180 ödüyorum şimdi yüzde 55 indirim yapıyor herşeyde doğumda 22 binden 7.500 e geliyor epidural sezeryen sigortayıda 3 bine yaptırdık bir araştır istersen
Ayseciik dilekbtl ben esenyurt depoda ozel doga hastanesine gidiyorum muanesi 47 tl normal dogum 750 sezeryanda 1000
Dilekaraslan2018 Yenianne ilk gittiğim özel muayene de 200 veriyordum aylık 2 defa gidiyordum Şimdi özel hastaneye geçtim 70 tl veriyorum 10 gün içinde gidersende ücretsiz bakıyor kontrol gibi.. 🤰🤗
PinarAli10 HumeyraKavakEla bende Gaziosmanpaşa medikal park hastanesine gidiyorum ama 120 lira veriyorum. Doktorunuz kim acaba