ElifGunesaltn Gamzeli Evet dün gittiğim de bende muayene ücreti 195 lira ödedim sigortasız da 195 olmuş 😄
Kadercevdet YakupBraKl öneren çok insan oldu ben Fatma Bilgihan a gittim ama SeLma ömürü de merak ettim sağolun 🙂
Gamzeli HuriyeTrkolu ben ağavni hanıma normal dogum olacagı için normali sordum 2.700 küsür dedi ama şuanda fiyat artışı oldu sanırım hastane genelinde muayne falan gibi.. Oda artmış olabilir 😊
Gizemyd Zeynebinannesi merhabalar ben yorumunuzu gördüm seval hanıma gidiyorum ilk hamileligim panik atagim olduğu için ilk defa ameliyat olucam çok korkuyorum anestezi ile sezeryan olacak o süreçler nasıl memnun kaldınız mı
1987gokce Mugecim Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende Ayşe şifa savaşa randevu aldım da memnun musunuz?
Mugecim 1987gokce ben çok memnunum Şifa hanımdan. Gidin istediğiniz kadar soru sorun aklınıza takılanları vs. sizi içtenlikle yanıtlar. Demek istediğimi muayene gününüzde anlayacaksınız🙂
Littlemisssunshine Ben de Eskişehir Acıbadem hastanesine gidiyorum. Muayene ücreti ssk 135 tl ama bizim kurum anlaşmamız da olduğu için 115 ödüyoruz. Doğum da 5400 tl sezeryan veya normal doğum aynı.