selingokcenn İstanbul Kolan Hastanesi/ muayene ücreti 125 TL. ( Meliz Onbaşıoğlu ) Tavsiye ediyorum, enerjisi çok yüksek bir doktordur.
Obiranne Sibelyunusamine bende cakmak erdeme kadriye hanıma gidiyorum 80₺ şaşırdım camlıca çakmağa oranlamdaha uygun diyorlar doğumlarda bile 200 300₺ oynuyormus
GulKorkutAlaku Prenslerimmm Çok geç gördüm kusura bakmayın mesajı. Hüma Hastanesi Erşad Batmaz doktorum.
Btlgnlty İstanbul/ Gaziosmanpaşa özel başarı hastanesinin doğum ücretleri ne kadar acaba bilgisi olan var mı?
Diren Btlgnlty yanls hatrlamiyorsam nrmal 1500 sezryan 2000 istege bagli sezryan 2500 e yakndi dye bliyorm
Ayca-Meleknaz KevserYcel medikanada sezeryan dogum ucreti ne kadar canm istege gore bide yanina esini aliyolarmi
tuglusennur Yenianne Bende bağcılar medipole gidiyorum 120 sanırım benim özel sağlık sigortam olduğu için yarı fiyatını veriyorum
BernaKocatepe remBayraktar 1800 çok iyi ama o kadar düşük olduğunu bilmiyodum kocaeli medical parkta 5.600 falan diye duydum
zehra33 Kızlar İstanbul Bahçelievler medicalparka giden var mı ? Ben ilk kez gittim SGK olduğu halde 230 muayene ücreti verdim. Hep mi bu şekilde olcak acaba merak ettim bir de dr tavsiyesi isteyeceğim
BusraSY zehra33 Aydın üniversitesi Medical park Beşyolda orayıda tavsiye edebilirim. Nurgül hanım var muayene ücreti 95 lira.