Tgbabsra Kadercevdet tam bilmiyorum fiyat 400 mü 350 mi ama o arada Doğum fiyatı normalde normal Doğum 1250 tl sezeryan 2500. Prof te ne kadar bilmiyorum ama hastaneyi arayıp bilgi alabiliyorsunuz megamedipol Bağcılar hastanesi yaz numarası çıkıyor canım
zehra33 Arkadaşlar İstanbul Bahçelievler medicalparka giden var mı? çok yeni benim 4 haftalık hamileymişim☺ acil tavsiye alabilir miyim? Muayene ücreti 220 ödedim sgklı olduğum halde. Pzt gittim daha ve orda öğrendim zaten 🤔🤔
remBayraktar Emos2424 Ben de Gebzedeyim sanırım Merkez Hastanesine gidiyor olabilirsiniz orası da bu fiyattı.Konak hastanesini öneririm 98tl idi en son Doğum için de normale 1600 sezeryana 1800 demişlerdi.Medical parka göre daha makul.
BernaKocatepe remBayraktar 1800 çok iyi ama o kadar düşük olduğunu bilmiyodum kocaeli medical parkta 5.600 falan diye duydum
umutyusuf selam kizlar ben istanbul esenlerde avicenna hastanesine gidiyorum muayene 70 tl doktorum Serçin Ordu cok memnunum.
selingokcenn İstanbul Kolan Hastanesi/ muayene ücreti 125 TL. ( Meliz Onbaşıoğlu ) Tavsiye ediyorum, enerjisi çok yüksek bir doktordur.