pamuksekerinannesi Kadercevdet Yok ikiside değil cnm Anadolu yakası koşuyolundaki Medipole gidiyorum.. Benim doktor yardımcı doç. olduğu için 150 tl normal op. Dr 130 diye biliyorum
firdevs Edaa35 memnun musun canım? Hastane yorumları baya kötü insanı biraz korkutuyor doğumu falan da uygun mu fiyatları biraz bilgi verirmisin rica etsem 🙏
Periii Tgbabsra doğuma doktorunuz mu giricek yoksa hali hazırda o an hangi doktor var ise omu ilgilenicek siz ile
Edaa35 firdevs normal doğum 1100 sezaryen 1300 TL daha 1 aydır gidiyorum ben doktordan memnunum eşimin kuzeni yeni doğum yaptı orda memnun kaldı
firdevs Edaa35 çok teşekkürler tatlım randevu alıyorum en kısa zaman da teker teker soruyorum kusura bakma aklıma yeni geldi doktorunun adı nedir ?
Periii Tgbabsra çok güzel sefakoy medipolde öyle bir şey yok o yüzden merak ettim 🤗🤗 peki normal doğum ucreti hakkında bilginiz varmı bende hastane arastirmasindsyim 15+3 günlük gebeyim
Edaa35 firdevs ne demek canım kusur mu olur özlem tatlı doktorun ismi zaten tek doktor var şu an hastanenin görüntüsü diğer ozeller gibi şatafatlı değil bu yüzden benimde çok içime sinmemisti ama doktor çok ilgili