Selam kızlar dün gece 5 de başlayan sancılarımla 7 ye kadar uyutmadı sabahı bekledim sabah oldugunda ise hala devam ediyordu kendim sancı çekmek istedim hemen hastaneye gitmememek için sancı çekmek için oyalandım baya duş aldım evi temizledim saat 6 da hastane geldim muane edildi 1 cm açıklık ve suyumun geldiğini söyledi hemen yatış verildi suni verilmiycez kendi sancın var dendi dua bekliyorum kızlar inşallah kolay bir doğumum olur

Bertasi25 rabbim bir avazda kurtarsın ben dün gece doğurdum ve 10 saat suni sancı yedim gelmedi kızım en sonunda suyumu patlatılar ve 2 saat sonra melek kızımı kucagima aldım ne kadar zor geçse de onun o ağlama sesine değer dualarım seninle…❤️

Bertasi25 rabbim yardimciniz olsun. Bir ikinmada kurtulup, sağlıkla alırsın kucağına melegeni inşallah. ❤️❤️❤️

Merve_0109 bana da 3900 dediler kemiğin dar dediler bilmiyorum normale uygun değilsin dediler nasıl olucak bilmiyorum birazda korkuyorum 😣

Bertasi25 Hic korkma onların sağlığı herşeyden önemli içini ferah tut sezeryan normal hiç fArketmiyor o bebeğini kucağına aldığın anda gerisi uçup gidiyor ❤️

Bertasi25 normali mi bekliyorlar hala yoksa sabaha-gündüze sezeryan mı planlanılıyor?