Masmavim Nisann26 Bebeğim 35+3 günlük 😄benim de sizin gibi geceleri hareketlerinden duramıyorum sanki hiç uyumuyor Muş gibi..gündüzleri sakın.bu ik gundur de hem gece hem gündüz hareketlerimde azalma sakinlik var
Nisann26 Masmavim Hareketli olması istenilen bir durummuş, doktorum bugün bu şekilde söyledi 😀🙈 Ama yeri daraldığı için hareketsiz olması da normal
ayseegell Nisann26 36 haftalığım benimde aynı şekilde sanki hiç uyumuyor 😅 bir saniye durmaz mı hep hareketli maşallah bazen ayağı eli kolu karnımdan çıkacakmış gibi hissediyorum 🤦♀️😂
Meldaa55 Benim oglumda oyleydi geceleri uyutmuyordu beni ne tarafima donsem oraya gecip karnimi sekilden sekile sokuyordu gunduz de ayni sekilde hareketliydi dogdu 2.5 yasinda hala durmuyor :) anne karninda nasilsa tersi olur demislerdi ama ayni devam 😅
Deletedmom_33 Nisann26 28+4′üm. 18den beri hareketleri hissediyorum. Benimki sürekli hareketli. Uyurken de eli kolu durmuyor. Günde en fazla 4 kez 1 saat hiç hareket etmiyordur. Ultrasonda bile 17. Haftadan beri hiç durmuyor. Öncesinde parmağını bile oynatmazdi şimdi de 1 dk yerinde durmuyor 😅