Medineask Meryem_dncl27 geç yumurtladim sanirim bende anlamadım ya ne oldugunu bilmiorum sali gunu ilk ultrasonda randevum bakicam artik ev doktorum soledi gec dolledigimi
meryemckr_51 Medineask benimde adetim 14 gün geçikti Test yapıcam yarın inşallah çıkar🤲😇9 gün geçiktiğinde test yapmıştım ilk çıkmadı.
Medineask meryemckr_51 aynen regl olmadıysan umut vardır bana cok buyuk bir supriz olmustu cunku hicbir belirtim yoktu gercekten😁 haberr et merak ederim 😁
Medineask meryemckr_51 bnm 16 gununde cok silik cikmisti gorunmeyecek kadar yani iyice baktim dimi birazdaha bekle bazilari cok gec gozukuyo umudunu kesme 🥰
omerim32 Meryem_dncl27 benım ıkı hafta negatıf cıktı kan degerım ucuncu hafta bes bınlerde cıktı 5 haftalık hamıleymısım o zaman meger. T3,t4,tsh degerlerınıze bakın oncekı degerınızden farklıysa hamılelık belırtısı oluyormus benım oyle oldu
Cutemomy Gul-2407 adetten 10 gün geçince mi pozitif gördünüz. Bende adetten 2 gün önce tegatif gördüm ama adet olmadım daha.
Gizmo90 Cutemomy beta 0.100 dü adetlerim düzensizdir tam gününü söyleyemem ama çatlamanın 9. Günüydü tahminen 5 gün kala gibi düşünebiliriz
Gizmo90 Cutemomy dediğim gibi canım adetlerim düzensiz ne yazık ki ama tahmini olarak evet 1-2 gün geçmiş gibi düşünebilirsin