Meryem_dncl27 Adetime 1 hafta varken beta verdim negatif cikti ama belirtilerim var betasi negatif cikip hamile olan var mi yaa cok merak ediyorum
Medineask Meryem_dncl27 bende oldu negatif cikip ümitim yoktu kesin degilim dedim eşiim zorla bana yine yap dedi var diyo resmen emindi kendinden ümitsiz gittim yaptim 4 gun sonra positif cikmisti ben şşooook🤣😁
omerim32 Meryem_dncl27 benım ıkı hafta negatıf cıktı kan degerım ucuncu hafta bes bınlerde cıktı 5 haftalık hamıleymısım o zaman meger. T3,t4,tsh degerlerınıze bakın oncekı degerınızden farklıysa hamılelık belırtısı oluyormus benım oyle oldu
Gul-2407 Bende kanda baktırdım beta negatifti 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim geç döllenme olabilir
Cutemomy Gul-2407 adetten 10 gün geçince mi pozitif gördünüz. Bende adetten 2 gün önce tegatif gördüm ama adet olmadım daha.
Meryem_dncl27 Mom545441 ama gobegime bicak saplaniyor sanki sol kasigimda oyle goguslerimde agriyor dokunamiyorum bile
Gizmo90 Ben perşembe kan verdim negatifti , diğer çarşamba günü gittiğimde 78 di değerim. Adetin geçmesini bekleyin ben çıkmayınca çok ağladım ağlamaktan kendimi hasta ettim. Siz yapmayın göğüslerim çok kötüydü acısına uyandım
Gamzeepym Bende yaptırdım regl olmama 2 gün var kasık ağrım var göğüslerime elimi süremiyorum ama beta 0.08 çıktı negatif üzülüyorum ya
Gamzeepym Mom545441 Ben 4 aydır deniyorum olmuyor bu ay da olmazsa hsg çekileceğim çok üzülüyorum çünkü.