Zeyna27 Ozlem42 adet gecikmesinin 3. Günü idrar testim kıpkırmızıydı 4.gün de beta 403.5 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 960.2 çıktı
Asibel Ozlem42 beklenen adet tarihimden 3 gün sonra kan testinde 45 ile öğrendim. Hatta burada bende post açmıştım. Sonrasında 2 katına düzenli olarak çıktı ❤️
Temmuzannesii28 Ozlem42 ben adet günüme bi gün varken test yaptım çift çıktı aynı gün beta verdim 361 çıktı
Seyhan35 Aysununannesi00 öncesinde test yaptırmış mıydınız? Ben 5.gün gecikmesinde kan testi negatif çıktı. Şuan 7.gündeyim halen regl olmadım merakla bekliyorum
Meryem_dncl27 Reglma 1 hafta once kan verdjm negatif cikti ama suphelerim hala var beta Hcg negatif cikip geri pozitif olan var mi suanda reglma 3 gub var
Guncem Ozlem42 artısınız nasil devam etti? Her gun degil de iki gunde bir baktırsanız yeterli aslinda
Guncem Ozlem42 yuzde 60 tan biraz az artmis. Dinlenin bol bol su icin insallah gelmesi gereken degerleri saglikla yakalar
Rabia9522 8 gün geçtiğinde 44 çıktı 2 gün sonra 128 çıktı aradan 1 hafta geçti bugün yine verdim inşallah yükselmiştir 🙏