Ozlem42 Arkdaşlar adetim 1 gün gecikti erken gebelik yaptım cift cizgiyi gördüm ertes gün kan verdim beta 45 çıktı sizlerin nasıldı
Imasleeper Ozlem42 benim 4.gün kan verdiğimde değerim 23 tü. İki günde iki katına artması gerekir onu takip edin hayırlı olsun bebişiniz ♥️
Senosum38 Ozlem42 Canim benimde adetim 1 gün geçikmisti erken gebelik testinde çift çizgi çıktı 3. Gün kan verdim 1980 çıkmıştı beta
Ozlem42 Imasleeper bende pazartesi vereceğim daha önce kimyasal gecirdim cok yükselmiyprdu korkuyorum açıkçası
Snglseyma Imasleeper Senosum38 bende bugün kan verdim abla sonuç çıktı diyor e nabızdan göremiyorum acilde vermiştik kanı
Edaa96 Adet olmama 5 gün vardı göğüslerimde dolgunluk hissedince test yaptım pozitif çıkmıştı hastaneye gidip kan verdim 27 çıktı derken şu an 15 haftalığız 😇
Happyy_mam93 535arss haftaya git bence çok erken gitme çok uğraştırıyorlar kese gorunmuyo bebek gorunmuyo o ayrı bi stres
Lionfamily Benim belirtilerim erken başladı adete 3 gün kala idrarda pozitifi gördüm beta 163 çıkmıştı şimdi tekrar test verdim inşallah güzel bi artış olmuştur🙏🏻Beklemek çok zor 😣 ilkinde kalbi durmuştu ama inşallah bu kez öyle olmayacak 🤍
Mahmutzahide Benim tahmini 3 gün gecikti 47.8 çıktı beta hcg normal kaset testte öğrendim çok ince bir çizgiyle şimdi 9+4 olduk