Sedefavc rgk gerçektende öyle çok korkuyordum zaten normal şartlarda yarın sabah doğuma gidecektim onun stresi daha kötü olacaktı stres yapmama fırsat bile verilmedi o gün oldu bitti bir anda sanki normal doğuma gitmişim gibi oldum
Sedefavc Aysencim ilk sezeryanla arası 3yil canım. Valla genel anlamda iki sezeryanmda aynı geçti diyebilirim ama çabuk iyilesmek istiyosan kesinlikle korse takacaksin
Sedefavc Mercimegim4 Suan iyiyim tabi ufak tefek ağrı sızı var oturup kalkarken yatarken falan. İlk kalkis zor olmadı yere değil düz önünüze bakın hemşireler yardımcı oluyor
Sude-96 Sedefavc yaa hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşalalh 🙏🏻🤍 gecen konuştuğumuzda da çok olumluydun motive etmiştin maşallah ne güzel geçmiş doğumun ani olsada 🤍
Annesininbitanesi1 Sedefavc maşallah sağlıkla büyütün bende 30 kasımda aniden sezeryan oldum sütüm geldi ama meme reddi yaşıyorum şuan ve gelen sütüm gelmiyor sagıyorum ama yok kullanacagım bişey varmı çok üzülüyorum bebeğim tutmuyor memeyi 😞😞
Minnakhayaller Sedefavc canım alısma süreciniz nasıl oldu çocukların uyku saati vs aynı durumdayım 2.yenhamileyim daha yeni öğrendşm 14 aylık bi çocugumda daha var çok endişeliyim sürekli ağlayasım geliyor napıcsm nasık olcsk diye sürpiz oldunbu hamilelik bize planlı değildi yani
Sedefavc Minnakhayaller canım çok guzel bı Duygu tekrardan yaşamak fakat iki cocukta küçükse çok zor vallahi zor geciyor yani
Minnakhayaller Sedefavc oğlum şuan 14 aylık karnımdaki de doğana kdr 22 aylık oluyor ama yine zor olcsk eminim onu düşündükçe ağlayasım geliyor şimdiden