sunax Anna-Karenina bana dediler kii canııım çok gençsin koyamayız bizde yasa budur herhalde dedik ama türkiyede yaptırdık siz almanyadaydınız doğru
Anna-Karenina sunax almanyada 3 embriyoya kadar koydurma hakkin var ama 3 koymuyor doktorlar. 2 koyuyorlar embriyolarin sayisina gore.
Esolinnn sunax benim ilk tüp bebeğimde 20 yaşındaydım iki transfer edilmişti bence doktordan doktora değişiyo
sunax Anna-Karenina bizde kıbrısta yaşıyorlar bizde de aynıydı galiba ama biz türkiyeye gittik malesef burada sağlık sistemi çok kötü
sunax Esolinnn şimdi kaç yaşındasın canım evet doktordan doktora çook değişiyor bazı doktorlar kendilerinin olağanüstü güçleri varmışda bizde onlara muhtaçmışız gibi davranıyor ama çoğu da paraya bakıyor
Anna-Karenina sunax kibrista tup bebek isi coo iyi falan diyor herkes. Bana burda birsuru insan kibrisa git dedi. Bence cevreyle ve doktorla alakali. Stresli bi cevrede bu isi deniyorsan isterse en iyi doktor en iyi embriyo olsun olmuyor.
Esolinnn sunax 25 yaşındayım bu sefer tek embiriyom oluştuğu için tek transfer oldum ama benim nasibim de buymuş Rabbimin hikmeti çok şükürler olsun bu duygu çok güzel bı duyguymus heyecan korku mutluluk tarifsiz …
sunax Anna-Karenina canım kıbrısta cinsiyetinden her şeyine kadar karar verebiliyorsun bir kaç haber patladı zamanında burda kliniğin başarısı tutsun diye başkasının yumurtası kullanılmış tüp bebek yasal olarak esnek olduğu için tercih ediliyor ekstra bir artısı yok malesef
Esolinnn m060918 hayırlısı olsun inşallah canım herşey nasip ben çok uğraştım nasibimiz şimdimis inşallah sende çok sevinçli haberler alırsın ♥️
Anna-Karenina sunax Aaaa ben onlari bilmiyordum bak hic. Guvenilmez oyle de ya aman allah korusun. Zaten ne dertler cekiyoruz anne olmak icin savas veriyoruz. İnsanin hayatini mahveder boyle bi durum
zynpkayaoglu Esolinnn merhaba benim 8 günüm ilk iki gün kasıklarda hafif ağrı oldu bugunde göğsümde ağrı ve büyüme hissettim Allah guzel sonuçlar almayi nasip etsin insallah
zynpkayaoglu Esolinnn 5 gün emriyosuydu benimde istanbul memorial de yaptim 8 gün bthcg 110 cok şükür darısı isteyen herkese insallah
sunax Anna-Karenina çok örnek var çevremizde mesela iki yıl oluyor galiba komşumuz bebeğinin ateşi var diye devlet hastanesi acile gidiyor yanlış iğneden çocuğu vefat etti kimsse de hesabını vermiyor hep torpil